Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon rossz. Nem tudom hogy lehettem ilyen kiskoromban. Mit tegyek? Infók lejjebb.
Nincs okod lelkiismeretfurdalásra... szomszéd kislánnyal mi is csináltunk hasonlókat :) teljesen normális ha egy gyerek felfedezi saját szexualitásást ( csak egyesek tabunak tartják)
Egyébként nem kérdezi hogy miért nincs meg a szűzhártyád... Sport, stb miatt kiszakadthat...
most szószerint szexeltél 4-5 évesen...?
de azt hogy????
4-5 évesen még azt hittem a gólya hozza a gyereket :O
pisiliésre használtam a nemi szervem, azt se tudtam hogy oda "bemegy" valami :S
hagyjuk már.. akkor azt áruld el akkor hány éves volt az unokatesód.. ugyanis egy 5 éves gyereknek nehezen áll fel...-.-"
folyt...
Ember, értesed már meg, pont az a baj, hogy annyira TABU volt, nem szabadott rákérdezned, de hajtott a kíváncsiság, hát kipróbáltad...
de tudod mit, tiltakozzál nyugodtan, pofázhatok én itt neked jóindulatúan, segítőkészséggel, csak azt fogadod el hasznosnak amit te annak gondolsz. ÍGY nem lehet rajtad segíteni, és lehet, hogy már nem is akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!