Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon rossz. Nem tudom hogy lehettem ilyen kiskoromban. Mit tegyek? Infók lejjebb.
Figyelt kérdés
Amikor 4-5 éves voltam nagyon sokszor voltam együtt az első fiú unokatestvéremmel. És valahogy felfedeztük a testünk örömeit, és szabályszerűen "szexeltünk". És sok ilyet játszottam a szomszéd lánnyal is és egy másik fiúval is. Nagyon bánom!!! Néha olyan lelkiismeret furdalás tör rám, hogy olyan nincs is... Ha el kell mennem nőgyógyászati vizsgálatra, mit mondok miért nincs meg a szűzhártyám? Azért ezt nem mondhatom! Biztos, hogy nincs meg, mert megnéztem. Mit gondoltok? Én már alig bírom ha eszembe jut... Emlékszem, hogy jól esett, néha bevillan az érzés is. (enyhén)2009. máj. 25. 19:51
31/31 anonim válasza:
Kisöcsémnek is fel szokott állni, és 3 éves korától turkál a gatyájában, szal ez nem hülyeség. A másik, hogy szerintem nem láthatod a szűzhártyád tükörből, és éppen a nőgyógyász tudná megvizsgálni, hogy megvan-e... Ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy átszakadt, végülis egy 5 éves kisfiú nemi szerve még teljesen más, mint egy felnőtté. És van, hogy "rendes" első szexnél se szakad át. Nem hiszem, hogy olyan durván csináltátok volna. Látom, hogy rettegsz a nőgyógyásztól, pedig lehet, hogy jobb lenne elmenni, és rákérdezni, megbizonyosodni róla...ha nem is úgy, hogy " négy évesen szexeltem, megvan még a szűzhártyám?" hanem csak h vmi miatt van okod azt gondolni, h nincs, "baleset" v vmi. Indokolni se feltétlen kell. Rá az orvosi része tartozik, és köti a titoktartás. Látott ő már százszor cifrább dolgokat is, hidd el. És most már ne emészd magad, nem érdemes! :) Én is csináltam hülyeségeket kiskoromban, és nem tudtam, mi az. Teljesen naivan, tudatlanul csináltátok. Én azt mondom, hogy bocsáss meg magadnak, nem érdemes ezért összeroppannod. (És ezt nem csak hülyeségből mondom, én nagyon szigorúan állok hozzá az ilyesmihez. Katolikus vagyok, de az biztos, hogy ha nem tudtad, mit csinálsz, semmiképp se "bűn". Gondolom, későbbről visszanézve tűnt csak szörnyűnek, miután megtudtad, mi is ez tulajdonképp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!