Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért féltett anyum ennyire a masztizástól kiskoromban?
mert sztem az anyukáknak nemjó ebbe belegondolni h a lányok lehet épp most masztizik a szobájában. sztem teis lebeszélnéf a lányod ha 4 évesen maszturbáláson kapnád.
egyébként meg van veszélye, aki ilyen hamar kezdi, és ennyire rákattan, az később nehezen fog elmenni, vagy egyáltalán nemfog, ha a párja csinálja neki.
Az előzőek mellett szerintem a szülők nem is igazán tudnak ezzel mit kezdeni...
Sokszor még tini korban a felvilágosítás is nehézséget okoz,nemhogy elmagyarázni azt, hogy neked miért jó, amikor simized magad, mik az előnyei és miért nem szabad túl sokszor, túl egyféleképp csinálni... Nem hiába van annyi elmebeteg ijesztgetés is.. /lásd;megvakulsz tőle,leesik a fütykös,stb/
ez a legroszabb amit egy szülő tehert a lányával de komolyan!!!!!!! még ha nem is tudatosan de sok lánynak ártanak a szülei avval ha rászólnak elmagyarázom...
sok családnál már láttam is...volt olyan hogy ugye egy kisfiú játszik a kukijával amit a szülők tök lazán vesznek mer ugye "milyen aranyos" meg "milyen helyes"...és akkor jönnek a hülye szövegek "holakukid?"
ami ugye érthető mer a fiugyerek ha akarja ha nem előbb utóbb észreveszi hogy ott neki lóg valami amivel unaloműzésképpen játszani is lehet
ellentétben a lányoknál ugye az kicsit rejtettebb de idővel a lányok is rájönnek hogy ugyanugy mint a fiuknál bizony lehet vele játszani...na és akkor itt van az ellentét mer a kislányokra néha igen keményen rászólnak mindha valami bűnös dolog lenne amit csinálnak...és ez bizony ott marad az agyukban és mikor odakerülne a sor nem élvezik a helyzetet mer tudatalatt bennük maradt hogy amit csinálnak rosz...ezér van annyi kérdés itt is hogy vannak 40 évesek de sosem volt orgazmusuk sokszor csak dilidoki tud segíteni
na ennyi volt a válaszom bocs hogy hosszú lett
BÉKE
Teljes mértékben egyet értek az előttem szólóval!
A szülő ezzel hatalmas kárt okoz a lányban,de van,h a fiúban is.Szerencse,h Te átlátod a dolgot és nem indult el benned egy visszafordíthatatlan lelki trauma.Nem túlzás,tényleg innen ered minden.Aki feszélyezve érzi magát szex közben,bűntudatot érez maszturbáláskor,vagy sosincs orgazmusa,az nagyrészt a szülői nevelésnek köszönhető.
A természetes érési folyamatot gátolják ezzel és azt éreztetik,h rossz dolog,ha az ember a nemiszervével foglalkozik.ÓRIÁSI TÉVEDÉS ÉS HIBA!
Nyilván nem szándékos volt,mert a szülő nem tudja elfoadni a saját gyerekéről,h Ő bármilyen szexuális élvezethez juthat.Ez meg önző dolog,de mind1,nem akarom anyukádat sértegetni,nincs hozzá jogom.
Annyit mondhatok,hoy lépj túl ezen,élvezd a szexet és majd a saját yereked próbáld meg ne így nevelni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!