Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Feljelentsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Feljelentsem?

Figyelt kérdés
Van egy csávó, aki nem akar rólam leszállni facebook-on :( Mindig nyaggat h találkozzunk meg mindig mondja h mennyire tetszem neki. Egyszer láttuk egymást élőbe bizonyos ok miatt és utána bejelölt facebook-on és azóta nem hagy békén. Ezzel még nem is lenne semmi baj, de van egy pát kép, amin megvagyok jelölve fb-on és elküldte nekem üzenetbe a képeket h milyen jól nézek ki. Én meg kérdeztem h te ezeket lementetted? És azt mondta igen. Hiába mondtam h törölje le, azt mondta nem fogja és h még van rólam sok. Félek h vmit csinálni fog azokkal a képekkel. pl: visszaélés. Mit tegyek? Ha itthon elmondanám, akkor apu ajtóstól rontana be a házába, egyelőre ezt nem akarom.
2014. jan. 3. 11:42
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Ki tudja, még ki mentette le a képeid faceról. Én ezért titkosítottam az adatlapom és ezért nincs rólam fent egy kép se, ennyi. Amúgy ha ennyire zavarj, szólj apádnak. Ha megveri, ne sajnáld, majd kibőgi magát a sarokban a kis perverz.
2014. jan. 3. 11:57
 22/43 anonim ***** válasza:
Azzal nem tudsz mit kezedni hogy neki le van mentve a képed, ezen jobb ha túl teszed magad. A lényeg hogy ne zaklasson személyesen és ne veszélyeztesse a testi épségedet. Onnatól hogy felteszel egy képet a netre azzal bárki bármit csinálhat.
2014. jan. 3. 11:59
 23/43 A kérdező kommentje:
az oké h nézeget, de ne töltse le. MINEK? MINEK? Ha letölti azt már vmiért teszi. És csak megjelölt képek vannak fent, abból is kb 8, szóval nem vagyok az a magamutogatós, minden percbe felrakok képet.
 24/43 Zakathol ***** válasza:

Először is, meg kéne tanulnod a facebookot használni. Biztonsági beállításokat nézd át, a posztjaid láthatóságát állítsd "csak ismerősök"-re.

Másodszor is tiltsd le az embert, így nem fogja látni se az adatlapodat, se üzenetet nem fog tudni küldeni.

Az hogy lementette a képeidet és nem hajlandó letörölni, azzal már nem tudsz csinálni semmit. Feljelenteni felesleges, mert a regisztrációval elfogadtad a felhasználási feltételeket, amiben benne van, hogy a publikusnak feltöltött képeid bárki számára elérhetőek.

25/43 anonim ***** válasza:

De nem fogod fel az agyaddal, hogy az, hogy ő mit csinál a te képeiddel, ha te magad publikussá tetted, önszántadból, ahhoz már semmi közöd? Te vállaltad azt, hogy a netre felkerül az arcod, ezáltal azt csinál vele, amit akar. Oké, lementette a gépére, és? Ahhoz semmi közöd már, mondom, ez a te felelősséged volt, hogy felpakoltad magad a netre. Ezzel, jogi úton semmit sem tudsz kezdeni az ég világon, úgyhogy felesleges erőlködnöd. Majd legközelebb 2x meggondolod, mielőtt képeket posztolgatsz ki magadról. A facebook, publikusság, saját magad nyilvánossá tétele ezzel jár, ezt felkell vállalnod, és viseld el a következményed.

Ennyi.

2014. jan. 3. 12:00
 26/43 A kérdező kommentje:
most írom le kb harmadszorra h én nem tettem fel képeket. ezeken én vok megjelölve és senki nem kérdezte h megengedem-e. ha már megjelöltek rajta, úgy vtam vele hagy maradjon. A másik meg nem értem miért nem tudják úgy megcsinálni a közösségi oldalakt h ne tudjanak képeket lementeni a gépre.
2014. jan. 3. 12:05
 27/43 anonim ***** válasza:

Pontosan igy van.

Hozzáteszem ha 18 alatti vagy, és erotikus jellegű a kép, akkor annak a készitése is bűncselekmény :)

Ezért a tárolása is.

És BÁRMIT raksz a netre fel, az onnanól 1. biztosan ott is marad ha lemásolták. (ha nem oltári mázlid van) 2. Tudod te hányan mentenek képeket? Attól, hogy nem jelentik be neked, hogy XY képedet lementették, attól még 10000

ember simán megtehette. Feltéve h. publikus. Ha csak az ismerőseid, akkor max tőlük szivároghat ki. (pl: bármelyikét törik meg, a te képeid ismét megszerezhetőek.)

Teljesen mindegy, hogy ki vagy e akadva, ha feltöltesz valamit a netre, akkor benne van a pakliban, hogy körbejárja a világot. Ezért mindig ennek a figyelembe vételével töltögetünk fel.

Nem mellesleg fogj egy nagyon élethű fegyver másolatot, pózolj egy képen 8 embernek, majd tedd fel a KV-t főni,

mert a TEK várható hozzád, biztosan jól fog nekik esni ezen a hideg napon. Nagyjából ennyit ér, hogy 8 nagyon megbizhat ember láthatja csak. (az FB adatvédelme gyakorlatilag nem létezik.)

2014. jan. 3. 12:06
 28/43 A kérdező kommentje:
mielőtt válaszoltok, légyszíves olvassátok el, amit én írok meg tizedjére írom azokat le h: EGYSZERŰ, SEMMI ÉRDEKFESZÍTŐ NINCS A KÉPEKBE ÉS NEM ÉN TÖLTÖTTEM FEL, HANEM ENGEM JELÖLTEK MEG RAJTUK.
2014. jan. 3. 12:09
 29/43 anonim ***** válasza:

Ha ismernéd a wb technológiát tudnád, hogy minden tartalom ami a képernyődön megjelenik, az először letöltődik a gépre. Nagyon nehéz kép/szöveges nayagot megvédeni a letöltéstől, és aki akarja bármikor kibányássza a rendszer cache mappájából. Amit a böngésző lát, az menthető, lévén a megjelenitéshez neki először valahová le kell húzza ehhez szokj hozzá. Nincsen 100% megoldás a védelmére.

Ha meg meg vagy jelölve és úgy hagytad, akkor gyakorlatilag beleegyeztél. Az FB (és minden) felhasználási feltételeket olvasd el, azokban az ilyesmik le vannak irva, a felelősség kizárás cimszó alatt keresd a szövegben!

Amikor regisztráltál az FB-re ezeket kvázi aláirtad, igy minden a te hozzájárulásoddal történik.

2014. jan. 3. 12:10
 30/43 A kérdező kommentje:
nem vagyok qrva meg semmi. azt hiszitek csak az olyanok képét mentik le, akik csak egy melltartóba pózolnak??? hát nagyon tévedtek, úgyhogy ennyit erről. de köszönöm azoknak akik értelmes választ adtak.
2014. jan. 3. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!