Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmagyarázza nekem, hogy mi a baja a homoszexualitással?
Nem tudom ki írta hogy lenyomjuk a torkotokon a szexuális életünket. Miért általánosítasz? Én sosem csináltam ilyet, sosem tapiztam a páromat az utcán, sőt még csak a kezét sem fogtam meg. Tudod én meg a Hősök terén kúró hetero pártól vagyok rosszul. Én még soha nem láttam meleg párt nyilvánosan dugni, de heterot már többet is. Az helyett hogy minket mocskolsz a hazugságaiddal nézz egy kicsit körül.
Utálatos hogy tisztességes embereket is leszólsz, úgy hogy fogalmad nincs róla milyen az illető. Csordultig tele a hócipőm már ezzel, már azt fontolgatom kár volt felvállalnom magam mert azóta mindig van valaki aki pokollá teszi minden napomat. Nem sajnáltatom magam, csak elég volt abból hogy bennünk látjátok a hibát, a rosszat de magatokban nem!
Csak a buta embereknek baj:D
Az értelmes ember meg nem akad fenn rajta:)
A buta ember nem csak ezt,de általában semmit nem tud elfogadni,ami nem olyan,mint ő.
Nálunk sajnos meg a buták vannak többségben,ennyi az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!