Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki megmagyarázza nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki megmagyarázza nekem, hogy mi a baja a homoszexualitással?

Figyelt kérdés
Kinek, mi a "baja" vele? Miért okoz ez problémát nekünk? Okoz egyáltalán?

2013. dec. 8. 12:33
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
85%

"HA neki az okoz boldogságot, h nőiruhában van"

Na állj. Egy igazi meleg nem fog női ruhát felvenni, hiszen nem találja izgatónak a női nemet, épp ezért vágyik a férfiak társaságára. Női ruhát transzvesztiták hordanak (akik mellesleg teljesen heteroszexuális emberek nagy többségben). A divatb_zi témába ne menjünk most bele, mert az egy külön mise.

2013. dec. 8. 12:49
 12/52 A kérdező kommentje:
persze igen, én arra gondoltam, amikor ezt irtam, h az egyik kommentelő azt válaszolta, h "ne nézzenek ki b*zisan".. és erre akartam válaszolni rá, mert nyilván erre gondolt, mert a melegeknek nincs külön ismertető jelük az öltözködésben, vagy bármi másban
2013. dec. 8. 12:55
 13/52 anonim ***** válasza:
89%

A meleg nem jobban feltűnősködnek, mint bármelyik hetero pár, ugyanakkor ha nektek jogotok van abba a boltba bemenni, amelyikbe akartok, akkor neki is joga van ott megfognia a szerelmének a kezét, ahol akarja.

A felvonulás nem azért van, hogy feltűnősködjenek, hanem azért, hogy az emberek igenis tudomásul vegyék, hogy vannak melegek, és hogy ugyanolyan bánásmódot érdemelnek, mint bárki más. Szóval ahelyett, hogy visongtok azon, hogy van melegfelvonulás, örüljetek, hogy nektek nincs szükségetek felvonulást rendezni ahhoz, hogy a társadalom tudomást vegyen rólatok.

"Nem természetes" ahogy a villamos sem, a hajfesték, a műköröm, az autó, az internet, a smink, a latex ruha, az óvszer, az antibiotikum, amit beszedsz, vagy a köptető, vagy a köhögés elleni szopóka, a kedvenc csokid sem, amiatt mégsem nyivákoltok.

"Fúj" én meg utálom a borsót, mégsem mutogattam ujjal a menzán a borsófőzelékre sosem, hogy ez a borsó sérti az ízlésemet.

Röviden: a ti ízlésetek és korlátolt gondolkodásotok egy dolog, de ne annak hirdetésével próbáljatok már másokat is bekorlátozni.

2013. dec. 8. 12:55
 14/52 anonim ***** válasza:
5%

15.

Még is minek vegyen róluk tudomást a társadalom????Nehogy már.

Otthon mindenki azzal dug akivel akar addig amíg nem ütközik a törvénybe!

Megmutatni,hogy ő meleg?KIT ÉRDEKEL B+!!

Évezredek óta az a megszokott,hogy egy pár férfiből és nőből áll!

2013. dec. 8. 12:58
 15/52 anonim ***** válasza:
100%

És konkrétan téged miben akadályoz az, hogy egy pár mondjuk két nőből vagy két férfiból vagy mondjuk két agenderből áll, mi?

A te életedre konkrétan milyen befolyással van? Semennyire!

Ami engem illet, felőlem bakker a kutyájához is hozzámehet, b-szdki, ha adót fizet, dolgozik rendesen, én azt se bánom, ha egy almáspitét dug éjszakánként. KIT ÉRDEKEL?

2013. dec. 8. 13:00
 16/52 anonim ***** válasza:
17%
Ne mondogassátok már, hogy az embereket nem az zavarja, hogy felvonulnak. Megkérdezel tök normális, hetero embereket, 10/10 ezt fogja mondani, hogy feltűnési viszketettségük van. A melegeket manapság már nem azért utálják, mert azok, XXI. században élünk, egyre elfogadottabb, kivéve túlzott vallási körökben. Hanem azért, mert világgá kürtölik, a TV-ben, rádióban, midenhol ezt kell hallgatni, nézni, hogy ki b*zi, ki nem. Kit érdekel? A magánéletét senkinek nem kéne végigkürtölni ország-világnak, azt hiszik ezekkel a kampányfilmekkel elfogadják majd őket az emberek, pedig pont az ellenkezőjét érik el vele, még jobban megutálják őket, mert elvárják, hogy ország-világ róluk csiripeljen.
2013. dec. 8. 13:01
 17/52 anonim ***** válasza:
90%

Nem! Nem. A média és a társadalom fújja fel, hogy húúú, xy meleg, és ez úgy jön le, hogy xy VILÁGGÁ kürtölte, hogy meleg. Nem, nem kürtölte világgá, de pl basszus, ha valaki egy ismert ember, akkor csak kiderül előbb utóbb, hogy ki a párja.

Brad Pittről miért nem mondja sose senki, mikor feltűnik Jolie mellett, hogy világgá kürtölte, hogy heteroszexuális? Ha egy addig nem coming outolt ismert ember megjelenik az azonos nemű párjával, akkor meg egyből úgy fordítják le a marhák, hogy mert világgá kürtölte. Nem, csak kvára joga van mutatkozni azzal, akit szeret, mint bárki másnak. Nem a melegek foglalkoznak túl sokat a saját szexualitásukkal, hanem mindenki más.

2013. dec. 8. 13:04
 18/52 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem semmi bajuk vele, csak jó, hogy valamihez viszonyítva ők jobbnak érezhetik magukat. Így felelnek meg a berögzött erkölcsi normáiknak.
2013. dec. 8. 13:06
 19/52 anonim ***** válasza:
91%
Jelenjen meg.Azzal nincs baj.Csak azzal,hogy felvonulgat mutogatja magát!
2013. dec. 8. 13:06
 20/52 anonim ***** válasza:
15%
#20 Te is tudod hogy ez nem így van...:) erre már nem is reagálok, mert tök felesleges. Hülyeség, zagyvaság, amiket írsz.
2013. dec. 8. 13:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!