Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj ezzel? Valaki megmagyarázza?
7 hónapja vagyunk együtt. 15évesek vagyunk, szüzek, és mindenki kérdezget hogy volt-e már vmi? és aztán szörnyülködnek hogy ennyi idő után még nem. mi közük hozzá?
amgy már volt petting de most nemértem mi ebben a fura dolog, hogy még nem szexeltünk. valaki megmondaná mért kell jobb esetben 1-2 hónap után lefeküdni egymással, mert sztem ez a baj.
Az első válaszolónak: nem tudom hány éves vagy, de a kérdező 15. Miért ciki, hogy nem szexeltek még? Ekkora baromságot!!! Nem véletlen, hogy annyi fiatalkorú lány megy abortuszra.
A kérdezőnek: Szeretitek egymást, gondolom. Ha Nektek ez jó, ne törődjetek senki véleményével!!! Az, hogy petting már volt, abban semmi kivetnivaló nincs, ismerkedjetek egymás testével, később nagy hasznát vehetitek. A szexet meg nem kell elkapkodni. Tök fölösleges lenne csupán azért beleugrani, mert cikiznek. Na és? Aki 14-15 évesen fűvel-fával lefekszik, pár hetes ismeretség után, az a ciki. 20 éves korukra kiégett csajok lesznek, és jó esetben a környezetükben egy srác sem akar velük komoly, tartós kapcsolatot.
Amikor már mindketten lelkileg is teljesen felkészültetek rá, akkor úgy is megteszitek. Sok szerencsét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!