Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmagyarázza nekem, hogy mi a baja a homoszexualitással?
Az a bajom a melegekkel, hogy csak annak jövök be, aki nekem nem tetszik, vagy ha tetszünk egymásnak, akkor túl messze van. Hülye egy fajta :)
26 F
Van abban valami megmosolyogtató abban hogy idejöttök egy a toleranciát firtató kérdéshez és nagy toleránsként kiosztjátok a másik véleményét. Inkább hallgassátok és legfőképpen próbáljátok meg megérteni mit akar a másik mondani. Gondolom ha olyan nagy toleranciaszintetek van mint ahogy gondoljátok akkor ez nem fog nektek gondot okozni.
Amúgy személy szerint k.urvára lesz*rom hogy valaki homokos vagy heteró. Mind egyformák vagytok b.az+. Lázadoztok zsidóztok anyáztok mások fölé helyezitek magatokat közben másról sem szól az életetek minthogy esztek isztok szartok alszotok dolgoztok. És ha már toleranciát vártok ti szutykok tőlem hát elárulom eszem ágában sincs elviselni ahogy szőrös csupasz hájpacnik kéjelegnek vagy ahogy a sok füstölő festékmázolt r*banc hangot ad annak hogy bármikor elvágná a torkomat csak mert nem vagyok hajlandó a p*csömet a lukába mártani. A legtöbben ezek vagytok. Hál isten tudok pár normálisabbról akik ezt fel tudják fogni akikről én vallom hogy messze aranyosabb pár mint a nagy százalék heteró akit látok vagy ismerek. Ezek ismerik a humanizmus fogalmát és nem tömik a fejemet azzal hogy tűrjek-tűrjek-tűrjek mert a szemükben csak ehhez van jogom. Émelygek az ilyen fajtától.
A Magyarázat, hogy sok unintelligens ember van sajnos.
És, ez mindig is így lesz. De van egy mondás,
okos enged szamár szenved!
"Ha neked is 2 hetente, vagy havonta 1x a pofádba tolnának olyan dolgot már csak kényszerből is, amire rohadtul nem vagy kíváncsi, és tök leszarod, de csak azért is lenyomják a torkodon, hogy DE IGEN, ZABÁLD MEG! nem hiszem, hogy te is másképp vélekednél."
Körülbelül naponta látok intimbetét-reklámot. Pedig a menstruáció szerintem egy olyan dolog, amit helyes otthon, a 4 fal között elintézni, nem pedig hirdetni a TV-ben, reklámokban.
Mégis kibírom picsogás nélkül o.O
Egyébként vicces, de ezek a válaszok pont azt erősítik meg, hogy a felvonulásnak van értelme :D A felvonulások amikor indultak, kb. 20 éve, még egyáltalán nem volt elfogadott a homoszexualitás, és a célja ennek elfogadtatása volt. Még egyszer: a felvonulás célja a melegek elfogadtatása, nem a felvonulás elfogadtatása.
Ma meg már azt mondja az átlagheteró, hogy ő a melegeket elfogadja, csak a felvonulást nem.
Lám-lám, akkor csak volt értelme a felvonulásnak :D Alakul ez szépen lassan.
Meleg vagyok, de már tele a tököm ezekkel a kérdésekkel. Van negyvenezer ilyen és mindenütt csak a homofóbok meg a melegek vitája megy. Most is kár volt belenéznem mert attól a sok mocskos hozzászólástól felhúztam magam.
MIÉRT jó az ha a valakinek a lelkébe tapostok? Komolyan mondom ezen az oldalon..meg úgy általában olyanokat mondanak nekem hogy úgy érzem kutyaszaros szöges bakanccsal rúgtak gyomorszájba. De én ne mondjak semmit rájuk, ők megdobálhatnak meg leszólhatnak az említett módon de én ne jelentsem fel őket mert én vagyok a hibás, az emberiség aljadéka ugye? Egyszer, egyetlen egyszer jelentettem föld valakit miután úgy megvertek hogy kiugrott a vállam, és akkor ez a válasz: "Sajnáljuk uram, de nem tudunk mit kezdeni az ügyével hiszen a provokáció is bűnnek számít, maga kiprovokálta az "SÉRTETT" állampolgár viselkedését."
Nesze neked igazság, DE ÉN LEGYEK NORMÁLIS ÉS ÉN(!) NE SZÓLJAK VISSZA!
nincs bajom a homoszexuálisokkal.
"Persze hogy a hmokosok 100%-on mindenki más közel vagy ténylegesen 0-án."
ezek szerint mindneki homokos? tudom, hogy szerenéd magadat többnek láttatni, de kénytelen leszel beletörődni, hogy a melegeket a heteró is elfogadják, és az ilyen magadfajta homofóbok már kihalófélben vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!