Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmagyarázza nekem, hogy mi a baja a homoszexualitással?
Jaj, nekem ne gyere a leereszkedő kis hangvételeddel. Igenis tisztában vagyok azzal, mi van, mi nincs.
Valóban, nem kellett volna leírnom, tudhattam volna, hogy akik ilyemsiket írkálnak, mint te, azok úgyis vagy túl unintelligensek, vagy túl egocentrikusak, hogy felfogják a tőlük eltérő véleményt.
#21 Igen, ez a tipikus "szar ember vagyok, de legalább nincs farok a seggemben" :DD
Hát, nem tudom, menjen be farok a seggembe, mint sok szar ki a számon.
Ja tehát ha valaki leírja a véleményét és az nem b*zibarát akkor már egy szemét ember?
Oké
Nem az a baj, hogy nem vagy b-zibarát. Mindenkinek saját döntése, az viszont, hogy képes vagy vadidegen emberektől elvárni, hogy a te komfortérzetet miatt ne jelenjen meg az utcán azzal, akivel akar, vagy ne csináljon azt, amit akar, na az már ostobaság. Ha valami nem tetszik, akkor elmész mellette szótlanul, és nem nézel oda, mint minden normális ember. Semmi szükség a morgolódásra, meg arra, hogy fölösleges energiát pazarolj a mérgelődésre akár előttük, akár később otthon.
A homoszexualitás nem vérciki. Az a vérciki, hogy 2014-hez közeledve még mindig azt hiszed, azért vagy jobb másoknál, mert úgy éled a szexuális életedet, ahogy.
a homoszexualitás miért nem természetes?
Miért csak a férfi + nő a természetes?
csak az lehet természetes, amiből utód születik?
Na ide figyeljetek melegbarát selejtek.
A társadalmi elvárás az elvárás.
Jelenjen meg.Kézen fogva is nem érdekel!De a csók is oké.De több ne legyen!
Hogy miért?!Mert ezt nem szoktuk meg,én sem járkálok ruha nélkül!Hogy miért?Azért mert mások felé tisztelettel vagyok.Mert nekik az fontos,hogy legyen rajtad ruha.
Az meg,hogy vonulgattok undorító ruhában,és mutogatjátok magatokat,hogy ti seggtúrók vagytok egyenesen sértő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!