Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmagyarázza nekem, hogy mi a baja a homoszexualitással?
Jaj de sajnállak, b-szod. Mi az, hogy több ne legyen? Hány nyilvánosan szexelő meleg párt láttál már te az utcán? Az, hogy a te fantáziádban lejátszódik esetleges két pasi közötti szexuális viszony, hadd ne az én problémám legyen már.
Én heteroszexuális, cisz nemű nő vagyok, igen nehezen turkálnék bárkinek a seggében is, egyébként.
Szerinted a feministák mit csináltak?
A homoszexuális kapcsolatok hitelesítése, ahogy a feminizmus sem, nem azért van, hogy otthon a kényelmes szobából majd lesz valami vagy nem. Az a dolga, hogy mérges legyen, hangos legyen. Soha senki nem ért el semmit otthon ülve. a mai világban az kell, hogy ha el akarsz érni valamit, akkor kiállsz és hangos vagy. Ha üknagyanyáimnak az kellett, hogy ordibálva tiltakozzanak a nők elnyomása ellen, és most nekik köszönhetően tanulok vegyésznek, akkor abban biztos lehetsz, hogy én sem fogom befogni a pofám, ha arról van szó, hogy a legjobb barátom kapcsolatát elismerjék.
Nem arról van szó,hogy elfogadják vagy nem.
Hanem az,hogy jön és mutogatja magát a mocsokja!
Öltözzön fel normális ruhába.Vonuljon normálisan,éljen úgy mint egy normális ember!
Meg ki a jóistent érdekel a társadalmi elvárás? De most komolyan? Engem a társadalom ne pakoljon be semmilyen dobozba. Nekem a társadalom ne mondja meg, ki legyek, mit gondoljak, mit csináljak és hogy érezzem magam, el tudom én azt dönteni magamnak is. Fosok én a társadalomra. Annak a társadalomnak feleljek meg, ami a nemi erőszakért 90%-ban az áldozatot okolja, amelyik kevesebbet fizet a nőknek ugyanazért a munkáért, amelyik isteníti a nők szüzességét, ugyanakkor már 13 éves kortól túlszexualizálja és tárgyiasítja a kislányokat? Annak a társadalomnak feleljek meg, amelyik szerint a túlsúly betegség, a homoszexualitás választás kérdése? Annak, amelyik felszólít egy nőt, hogy vegyen fel hosszabb szoknyát, ha az szexuális zaklatásra panaszkodik? Amelyik elkönyveli az összes férfit potenciális erőszaktevőnek? Amelyik bünteti a bolti lopást, a nagytétekben játszó politikusokat nem? Amelyik szarba sem vesz, ha nem fehér cisznemű, heteroszexuális férfi vagy? Amelyik elvárja, hogy gyereket szüljek neki, de nem mondja meg, miből neveljem fel?
Fosok én a társadalomra.
39.
Ezt mondd a szemembe!
Nem a melegekkel van baj.Hanem a buz*kkal!Tudod van a kettő között különbség!
43
Akkor félkatonai szervezeteket és szólásszabadságot minden téren!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!