Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki megmagyarázza nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki megmagyarázza nekem, hogy mi a baja a homoszexualitással?

Figyelt kérdés
Kinek, mi a "baja" vele? Miért okoz ez problémát nekünk? Okoz egyáltalán?

2013. dec. 8. 12:33
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
0%
Mondtam, hogy külföldön élek, te szerencsétlen, Nem Bp-en...
2013. dec. 8. 13:24
 32/52 anonim ***** válasza:
90%

Jaj de sajnállak, b-szod. Mi az, hogy több ne legyen? Hány nyilvánosan szexelő meleg párt láttál már te az utcán? Az, hogy a te fantáziádban lejátszódik esetleges két pasi közötti szexuális viszony, hadd ne az én problémám legyen már.

Én heteroszexuális, cisz nemű nő vagyok, igen nehezen turkálnék bárkinek a seggében is, egyébként.

Szerinted a feministák mit csináltak?

A homoszexuális kapcsolatok hitelesítése, ahogy a feminizmus sem, nem azért van, hogy otthon a kényelmes szobából majd lesz valami vagy nem. Az a dolga, hogy mérges legyen, hangos legyen. Soha senki nem ért el semmit otthon ülve. a mai világban az kell, hogy ha el akarsz érni valamit, akkor kiállsz és hangos vagy. Ha üknagyanyáimnak az kellett, hogy ordibálva tiltakozzanak a nők elnyomása ellen, és most nekik köszönhetően tanulok vegyésznek, akkor abban biztos lehetsz, hogy én sem fogom befogni a pofám, ha arról van szó, hogy a legjobb barátom kapcsolatát elismerjék.

2013. dec. 8. 13:25
 33/52 A kérdező kommentje:
és ott ahol Te élsz, ott mindenki más így áll hozzá mint Te? apukám is külföldön van, és ott is gyakran rendeznek ilyet, de ott az emberek nem így élik meg.. egy fesztiválnak, ahol jóltudják magukat érezni.. de persze ezek nyilván mind erkölcsileg romlott emberek.. :)
2013. dec. 8. 13:27
 34/52 anonim ***** válasza:
10%

Nem arról van szó,hogy elfogadják vagy nem.

Hanem az,hogy jön és mutogatja magát a mocsokja!

Öltözzön fel normális ruhába.Vonuljon normálisan,éljen úgy mint egy normális ember!

2013. dec. 8. 13:27
 35/52 anonim ***** válasza:
77%
szerintem minden homfób valójában látens muzi:)
2013. dec. 8. 13:30
 36/52 A kérdező kommentje:
aha és akkor nem lenne vele bajod nem? akkor is találnál valamit.. vagyha nem Te, akkor más biztosan! és ezért kell a felvonulás, h ezt a törvény is rögzítse, mert az ilyen ember ellen csak azt tudod felmutatni, ha ez törvénybe van iktatva!
2013. dec. 8. 13:31
 37/52 anonim ***** válasza:
83%

Meg ki a jóistent érdekel a társadalmi elvárás? De most komolyan? Engem a társadalom ne pakoljon be semmilyen dobozba. Nekem a társadalom ne mondja meg, ki legyek, mit gondoljak, mit csináljak és hogy érezzem magam, el tudom én azt dönteni magamnak is. Fosok én a társadalomra. Annak a társadalomnak feleljek meg, ami a nemi erőszakért 90%-ban az áldozatot okolja, amelyik kevesebbet fizet a nőknek ugyanazért a munkáért, amelyik isteníti a nők szüzességét, ugyanakkor már 13 éves kortól túlszexualizálja és tárgyiasítja a kislányokat? Annak a társadalomnak feleljek meg, amelyik szerint a túlsúly betegség, a homoszexualitás választás kérdése? Annak, amelyik felszólít egy nőt, hogy vegyen fel hosszabb szoknyát, ha az szexuális zaklatásra panaszkodik? Amelyik elkönyveli az összes férfit potenciális erőszaktevőnek? Amelyik bünteti a bolti lopást, a nagytétekben játszó politikusokat nem? Amelyik szarba sem vesz, ha nem fehér cisznemű, heteroszexuális férfi vagy? Amelyik elvárja, hogy gyereket szüljek neki, de nem mondja meg, miből neveljem fel?

Fosok én a társadalomra.

2013. dec. 8. 13:32
 38/52 anonim ***** válasza:
20%

39.

Ezt mondd a szemembe!

Nem a melegekkel van baj.Hanem a buz*kkal!Tudod van a kettő között különbség!

2013. dec. 8. 13:32
 39/52 anonim ***** válasza:
89%
melegházasságot Magyarországon is!
2013. dec. 8. 13:34
 40/52 anonim ***** válasza:
25%

43

Akkor félkatonai szervezeteket és szólásszabadságot minden téren!

2013. dec. 8. 13:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!