Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs normális életem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs normális életem? Miért nem mentem még férjhez?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért nem alakul úgy az életem, ahogy szeretném . Osztálytársaim mind férjhez mentek, sőt van aki még a sulit se fejezte be, mert terhes lett és azóta is csak szüli a gyerekeket, dolgoznia nem kell, mégis jól élnek, mindene megvan. Én meg folyton csak tanultam, most is továbbképzésre kell járnom, hogy meg tudjak maradni a munkahelyemen, habár a fizum akkor sem lesz magasabb. De unom már az egészet, úgy érzem küzdök a semmiért, mert nincs kiért, férjet meg gyereket szeretnék már. Úgy érzem, hogy nincs semmim, amiért érdemes lenne küzdeni. A munkám miatt az ismekedésre sincs időm meg lassan kifutok az időből is.Nagyon tanácstalan vagyok, és nagyon frusztrál az, hogy nem kapom meg az élettől, amire vágyom, míg másoknak az ölébe pottyan minden, holott le sem tettek semmit az asztalra. Más is érez így, vannak mások is, akiknek nem akarnak az életében összejönni a dolgok? Nem ismerkedési szándékkal írtam most ezt, csak ki kellett írnom magamból az érzéseimet. 28/n
2013. nov. 24. 20:16
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a hozzászólásokat..

De szerintem ez is a médiának köszönhető, mert ezt sugallja, nyomja le az emberek torkán, ha tetszik, ha nem. Ezért már nem is nézek tv-t, minek?.. Értem amit írsz, de még nem késtél le semmiről. Mondom ezt 35évesen. Nekem sincs még férjem, lehet nem is lesz, de jól megvagyok a Párommal, aztán lehet idővel ez is változik, pl. ha összejön a baba és megkér, akkor örömmel mennék hozzá, hisz Nála jobbat nem találnék, nem is keresek már. Igaz jegyben járunk, de még ez sem hivatalos, csak így magunk közt, persze hordjuk a karika gyűrűket.(nagyszüleimtől örököltem) Nem sietünk, nekünk így jó, nem másoknak akarunk megfelelni csak magunknak. Meg szerintem ez hozzáállás/felfogás kérdése is.

Szóval ne azt nézd, kinek mi van, meg ilyenek, s h nincs kiért, akkor tedd magadért. Ne görcsölj rá semmire, tudom könnyű mondani, de tudom miről beszélek, ne akarj kényszeresen megfelelni másoknak, ne nézd a társadalmi sztereotípiákat. Próbáld meg máshogy látni, örülni az életben az apró örömöknek, vedd észre.

Szeresd amit teszel. Lehet mások meg azt "irigylik", amit elértél. És lehet az sem boldogabb, attól, h így alakult az élete, nem látsz bele kapcsolatába.

Bár mi is a boldogság?.. Szerintem nem tárgyaktól kéne várni, meg emberektől, magadban kéne megtalálnod, tudom ez sem könnyű, nekem sem megy mindig, de a Párom emlékeztet, ha csak Rá gondolok is mosolygok.

Ha azt nézzük teljesen véletlenek, bár szerintem nincsenek véletlenek, h rátaláltam, sosem gondoltam volna, h az egyik kérdésnél, ahova csöppentem, Ő is ott lesz, beszélget a kérdezővel, aztán velem, s ment a pm., ect..s derült ki 334km van köztünk, még abban a hónapban lett tali, Ő jött le, azt mondta/ja élete legjobb döntése volt, azóta már együtt is élünk. A kezem rá 3-om hónapra kérte meg. Nem tökéletes a kapcsolat, mer melyik az, hisz nem lehet minden jól és toppon, de elfogadjuk a másikat olyannak, amilyen, szeretjük és tiszteljük egymást. Nemhiába lett az életem legje, mindenben, szerencsére nincs tabu, tudunk beszélni bármiről.

Tudom közhely, de ne add fel. :)

Örülj annak amid van.

2013. nov. 24. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!