Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs normális életem? Miért nem mentem még férjhez?
Nem olvastam a hozzászólásokat..
De szerintem ez is a médiának köszönhető, mert ezt sugallja, nyomja le az emberek torkán, ha tetszik, ha nem. Ezért már nem is nézek tv-t, minek?.. Értem amit írsz, de még nem késtél le semmiről. Mondom ezt 35évesen. Nekem sincs még férjem, lehet nem is lesz, de jól megvagyok a Párommal, aztán lehet idővel ez is változik, pl. ha összejön a baba és megkér, akkor örömmel mennék hozzá, hisz Nála jobbat nem találnék, nem is keresek már. Igaz jegyben járunk, de még ez sem hivatalos, csak így magunk közt, persze hordjuk a karika gyűrűket.(nagyszüleimtől örököltem) Nem sietünk, nekünk így jó, nem másoknak akarunk megfelelni csak magunknak. Meg szerintem ez hozzáállás/felfogás kérdése is.
Szóval ne azt nézd, kinek mi van, meg ilyenek, s h nincs kiért, akkor tedd magadért. Ne görcsölj rá semmire, tudom könnyű mondani, de tudom miről beszélek, ne akarj kényszeresen megfelelni másoknak, ne nézd a társadalmi sztereotípiákat. Próbáld meg máshogy látni, örülni az életben az apró örömöknek, vedd észre.
Szeresd amit teszel. Lehet mások meg azt "irigylik", amit elértél. És lehet az sem boldogabb, attól, h így alakult az élete, nem látsz bele kapcsolatába.
Bár mi is a boldogság?.. Szerintem nem tárgyaktól kéne várni, meg emberektől, magadban kéne megtalálnod, tudom ez sem könnyű, nekem sem megy mindig, de a Párom emlékeztet, ha csak Rá gondolok is mosolygok.
Ha azt nézzük teljesen véletlenek, bár szerintem nincsenek véletlenek, h rátaláltam, sosem gondoltam volna, h az egyik kérdésnél, ahova csöppentem, Ő is ott lesz, beszélget a kérdezővel, aztán velem, s ment a pm., ect..s derült ki 334km van köztünk, még abban a hónapban lett tali, Ő jött le, azt mondta/ja élete legjobb döntése volt, azóta már együtt is élünk. A kezem rá 3-om hónapra kérte meg. Nem tökéletes a kapcsolat, mer melyik az, hisz nem lehet minden jól és toppon, de elfogadjuk a másikat olyannak, amilyen, szeretjük és tiszteljük egymást. Nemhiába lett az életem legje, mindenben, szerencsére nincs tabu, tudunk beszélni bármiről.
Tudom közhely, de ne add fel. :)
Örülj annak amid van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!