Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs normális életem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs normális életem? Miért nem mentem még férjhez?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért nem alakul úgy az életem, ahogy szeretném . Osztálytársaim mind férjhez mentek, sőt van aki még a sulit se fejezte be, mert terhes lett és azóta is csak szüli a gyerekeket, dolgoznia nem kell, mégis jól élnek, mindene megvan. Én meg folyton csak tanultam, most is továbbképzésre kell járnom, hogy meg tudjak maradni a munkahelyemen, habár a fizum akkor sem lesz magasabb. De unom már az egészet, úgy érzem küzdök a semmiért, mert nincs kiért, férjet meg gyereket szeretnék már. Úgy érzem, hogy nincs semmim, amiért érdemes lenne küzdeni. A munkám miatt az ismekedésre sincs időm meg lassan kifutok az időből is.Nagyon tanácstalan vagyok, és nagyon frusztrál az, hogy nem kapom meg az élettől, amire vágyom, míg másoknak az ölébe pottyan minden, holott le sem tettek semmit az asztalra. Más is érez így, vannak mások is, akiknek nem akarnak az életében összejönni a dolgok? Nem ismerkedési szándékkal írtam most ezt, csak ki kellett írnom magamból az érzéseimet. 28/n
2013. nov. 24. 20:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem kell kiforgatni amit írtam. De akinek MÁR VAN férje és megteheti anyagilag, az tegye.
2013. nov. 24. 22:12
 22/31 anonim ***** válasza:
Egyébként ők BIZTOS nem mondtak le valamiről? De igen. Lemondtak például az egyedülállósággal járó előnyökről. Mert azért van egy ilyen oldala is, nem? Lemondtak az önállóságról is, hiszen így a férjüktől függenek. Erre sok büszke nő nem képes. De ez is lemondás. Főleg ha az ember amúgy szeretne ilyet. Mindazonáltal szerintem nincs jogod ezért megvetni mást. Illetve van, csak megkérdőjelezhető.
2013. nov. 24. 22:18
 23/31 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom, mire írják itt a férfiak azt, hogy számukra fontos, hogy egy nő okos legyen és legyenel életcéljai, ne csak éljen úgy a világban céltalanul. Ha csak annyi kell, hogy jól nézzen ki és gyerekeket szüljön, akkor velem semmi gond nincs , más már nem is érdekel az életben. Hát most már nem is lesz nehéz dolgom a pasiknál, csak erre fogok koncentrálni.
2013. nov. 24. 22:20
 24/31 A kérdező kommentje:
Az egyedülállóságnak annyi előnye lett volna számukra, hogy el kellett volna menniük dolgozni és el kellett volna tartaniuk saját magukat. 18 évesen biztosan ez még kicsit korai lett volna számukra, a gyermekvállalás nem.
2013. nov. 24. 22:26
 25/31 anonim ***** válasza:

#20:

Én is csak azt tudom mondani, hogy nem kell kiforgatni a szavaim. Például nekem fontos, hogy egy nőnek is legyenek céljai az életben, de szerintem ezzel inkább a kisebbségbe tartozom a férfiak között.

Másrészt pedig az élet sajnos nem úgy működik, hogy az ember keményen dolgozik és küzd a céljaiért, majd pedig várja, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Mint korábban írtam, az élet igazságtalan. A befektetett energia nem mindig térül meg. Nem olyan egyszerű, hogy pl. valaki több mint 20 évet a tanulásra és karrierre áldoz az életéből, közben rengeteg mindenről lemond, majd "célba érve" várja, hogy a párjelöltek sorba álljanak érte, hiszen a múltban annyi mindent feláldozott, hogy ez lenne a minimum és azt a többi embernek értékelnie kellene... Sőt, ez még a munka világában sincs így. Ha így lenne, akkor az élet tündérmese lenne, nem valóság :/

Természetesen, ez még nem jelenti azt, hogy felesleges bármiért is küzdeni, mert az a csúfság is megeshet, hogy akkor a "rossz" kifejezetten sz@rba fordul... Vagyis süllyedni sokkal könnyebb, mint emelkedni.

2013. nov. 24. 22:27
 26/31 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az élet alapvető dolgaira mindig az állatvilágban keresd a választ! Magyarul Te tudat alatt "vagy felett" nem vagy egy fészek melegítő típus a nemzeni akaró férfiak szemében! Azaz, nem az számít van miből főznöd a pirított tészta levest, hanem időd van-e rá!

2013. nov. 24. 22:31
 27/31 anonim ***** válasza:

#25-nél is van némi igazság. Kérdező! Rendezd a fontossági sorrendet. Ha családot akarsz, olyan férfit keress, aki szintén azt akar. Ez ilyen egyszerű. Ha pedig kell - és úgy tűnik igen - akkor keress olyan munkát, ami mellett marad időd fontosabb dolgokra. Mert így nem fogsz előrébb jutni, max a munkádban. Ami szemmel láthatólag nem igazán hoz lázba. Ez rendben is. Csak itt ezt akkor be kell valószínűleg áldozni. Mert nem csak az ismerkedésnél akadály, ha sosincs időd... sőőőőőőt! Még csak a kapcsolatnál igazán!

Én kívánom, hogy helyesen dönts és találj egy rendes férfit, akivel családot alapíthatsz. Nekem inkább az az érdekes egyébként, hogy a legtöbb nő csak 30 körül kezd így gondolkodni.

2013. nov. 24. 22:34
 28/31 anonim ***** válasza:
lehet sokat válogatsz pl nem jön be az olyan aki fél millió alatt keres :D
2013. nov. 24. 22:42
 29/31 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel a pénz, csak nem akarok eltartott lenni, annyi büszkeségem van. Sajnálom, hogy a férfiak ezt nem jól tolerálják.
2013. nov. 24. 22:53
 30/31 anonim ***** válasza:

#27:

Szerintem ez nem ilyen egyszerű, hogy az ember keres másik munkát, amiben van ideje fontosabb dolgokra.

Mert:

1. Megnézném, hogy például egy orvos vagy vegyészmérnök elmegy kozmetikusnak vagy titkárnőnek, így gyakorlatilag 5-6 évet kidobott az életéből a semmiért. Én személy szerint inkább egyedül halnék meg, mintsem hogy sutba dobjam azt, amit egész életemben csináltam (mondjuk én hapsi vagyok).

2. Mi van akkor, ha a másik, könnyebb melóval se talál párt? Akkor még rosszabb helyzetbe kerül, mint amiben eredetileg volt, mert akkor legalább az életének 1 részterülete jól működött, de ez esetben minden területen csődöt mondana...

Szerintem nem ilyen egyszerűek és kiszámíthatóak a dolgok, hogy gagyibb munka = boldog magánélet. Sőt, az is lehet, hogy egy kevésbé komoly munka miatt annyira lecsökkenne az önbizalma, hogy a végén már egy alkoholista asszonyverő mellett is megállapodna, gondolván, hogy jobbat nem is érdemel...

2013. nov. 24. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!