Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak a lányok egy kicsit empatikusabbak lenni a ronda pasikkal?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 15:29
41/44 anonim válasza:
Ha bőrbetegséged van, miért nem kezelteted?
Egyébként meg volt egy ismerősöm, aki tök csúnya volt, kb. 155 cm magas, csúnya arc, kiálló fogak. Mégis nagy önbizalma volt, csapta a szelet a lányoknak és ha nem is mindenkinek, de volt akinek bejött a viselkedése, fellépése miatt.
Én egy időben túlsúlyos voltam, de nem kicsit, hanem vagy 30 kg felesleg volt rajtam és persze nem voltam bombanő, de nem elsősorban ezért nem voltak barátaim vagy párkapcsolatom, hanem mert messziről lerítt rólam, hogy utálom magamat és a világot és mindenkivel szemben negatív voltam.
Ha az arcvonásaid nem túl szépek, az egy dolog, de ezt leszámítva nagyon sok mindenen tudsz változtatni csak azt nehezebb, mint itt picsogni.
42/44 anonim válasza:
Utolsó és utolsó előtti, azt már nem írtátok, h az említett férfiúk mennyi kézzelfogható sikert tudtak felmutatni. Lehet, h pár lánynak szimpatikusak voltak, de azt kétlem, h bárki is beléjük szeretett volna.
43/44 anonim válasza:
Én tudok "felmutatni" olyat, aki házas, gyerekei vannak. Pedig nagyon, tényleg nagyon kitolt vele a sor a külső terén. De nem panaszkodott, hanem elfogadta saját magát.
44/44 anonim válasza:
Annyira biztos nem tolt ki vele a sors, mint velünk, különben neki se jött volna össze. Bár ha idősebb, akkor még elképzelhető, régen egy fokkal kevésbé voltak felszínesek és válogatósak a lányok, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!