Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudnak a lányok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak a lányok egy kicsit empatikusabbak lenni a ronda pasikkal?

Figyelt kérdés

2013. nov. 10. 15:29
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
A megjegyzésekből tudom, h rajtam röhögnek, mert rám jellemző dolgokat mondanak.
2013. nov. 10. 18:03
 32/44 anonim ***** válasza:
54%
Felnagyítod a hibáidat és azt hiszed lerí rólad, hogy undorító vagy. Lefogadom annyi a gondod, hogy van pár pattanásod meg hülyén áll a hajad, de ez neked úgy jelenik meg, mintha a sátán szart volna a képed közepére.
2013. nov. 10. 18:04
 33/44 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Bár ennyi lenne a gond velem, az ellen legalább tudnék tenni. Szinte minden ronda rajtam, és nem is igazán tudok ezen változtatni.
2013. nov. 10. 18:07
 34/44 anonim ***** válasza:
Paranoia és defetizmus, ide doki kell meg szivárvány.
2013. nov. 10. 18:09
 35/44 anonim ***** válasza:
Ha látnál, nem ezt mondanád. Aki ismer, mindenki egyetért abban, h rusnya vagyok.
2013. nov. 10. 18:14
 36/44 A kérdező kommentje:

28:

Genetikai deformitás: pipa

Elég súlyos bőrbetegség: pipa

Más valami?

2013. nov. 10. 18:29
 37/44 anonim ***** válasza:

Akkor gondolom így nézel ki:

[link]

Vagy így:

[link]

Én ilyen deformitásokra céloztam. Mert ezeket már valóban észreveszi a környezet.

De ha nem szenvedsz neurofibromatózisban, vagy hasonló, súlyos deformitást okozó problémában, akkor kizárt, hogy megjegyzéseket tegyenek rád!

2013. nov. 10. 19:01
 38/44 A kérdező kommentje:
37: Látszik, hogy te sem voltál még ronda pasi. Akkor te sem vitatnád ezeket a megjegyzéseket, hogy léteznek.
2013. nov. 10. 19:08
 39/44 anonim ***** válasza:
79%

Nem, de ismerek sok ronda pasit (kimondottan rondát), voltam már velük egy társaságban. Volt olyan ronda pasi, akit ki nem állhattunk, és nem a rondasága, hanem a személyisége miatt, tehát minden okunk meglett volna rá, hogy megjegyzéseket tegyük rá, a szemébe, vagy a háta mögött... a szemébe soha nem tettük, a háta mögött kibeszéltük, és SOHA nem a külsejét (pedig tényleg ronda volt), hanem a személyiségét, a viselkedését kritizáltuk.

Ugyanis: amikor emberekkel kerülök kapcsolatba, akkor nem párkapcsolatban gondolkodom, hanem az emberi minőségüket nézem. Nem úgy tekintek mindenkire, hogy összejönnék-e vele. Ha kellemes személyiség, akkor szívesen barátkozom az illetővel, a külseje ellenére is. De ha egy negatív figura, idétlenül viselkedik, ontja a baromságait, akkor kerülöm a társaságát.

Rólad süt, hogy egy negatív figura vagy, biztos, hogy ha ismernélek, akkor kerülném a társaságod, és az is könnyen lehet, hogy megjegyzéseket tennék rád. De nem a külső miatt, mert nem akarok tőled semmit, tehát az embert nézem, nézném. És az ember őszintén szólva nem szimpatikus. Nem láttam rólad képet, fogalmam sincs, hogy nézel ki, de az írásaiddal már meggyőztél arról, hogy egy ilyen személyiségű embert messzire el kell kerülni.

Te azt próbálod bemagyarázni, hogy minden ember kerül, mert ronda vagy. Ebben semmi logika nincs, hiszen csak azoknak kellene a külsőddel foglalkozni, akik korodbeli, ellenkező neműek. Ha mindenki kerül, akkor a személyiséged miatt van. És őszintén szólva meg is tudom érteni!

2013. nov. 10. 19:19
 40/44 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy srácot, tök pici, pikkelysömörje van (elég nagy felületen, arcán kezein, lábain) és mégis életvidám és mivel ezt sugározza mindenki kedves vele.

Azt nem tudom, hogy milyen bőrbetegséged van, illetve milyen genetikai deformitás, de ha valóban erre figyelnének fel, akkor nem mondanának semmit a külsődre.

Egyáltalán nem jellemző még a bunkóknál sem, hogy a máshogy fejlődött/beteg embereket kigúnyolják. Maximum iskolások között van ilyen, de máshol, érett emberek között nem létezik!

2013. nov. 10. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!