Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak a lányok egy kicsit empatikusabbak lenni a ronda pasikkal?
"Én csak azt nem értem,hogy miért nem fogják fel az emberek,hogy a szépség vagy a rondaság relatív!"
Mert nem relatív. A nők ízlése ha nem is teljesen egyforma, de nagyon hasonló. Lehet, h nincs olyan férfi, aki minden nőnek bejönne, olyanok viszont vagyunk páran, akik egynek sem.
19: Ha valaki élőben, tehát nem egy képről ítélkezve, hanem az egész összképet látva azt mondaná, hogy nem vagyok ronda, akkor elhinném, hogy vannak olyan lányok is, akik szerint nem vagyok ronda. Ilyennel azonban még nem találkoztam.
20: Én szeretem magam, más kérdés, hogy nincs olyan lány, aki szeretni tudna a külsőm miatt. Amúgy a tükrös trükköt ismerem, sőt csináltam is, de mivel utána a nap folyamán meg végig azt kaptam, hogy ronda vagyok, így ez nem fenntartható állapot.
Az eseteid hallatán én azon gondolkodom, hogy valami nem stimmt a szövegeddel. Mellém is ült már kellemetlen alak (büdös volt nagyon), de egy szót sem szóltam.
És még soha senki nem paterolta ki az ülőhelye mellől azt az értelmi fogyatékos srácot sem, akinek a járásán, nézésén és arcán is látszik, hogy valami nem stimmt vele.
Vannak primitív nők, de még azok közül sem mind engedheti meg magának ezt a stílust, amit te felvázolsz. Legalábbis ez egy shojo mangában elmenne, de a való életben már nem.
(ha csak nem a kisebbség között élsz, mert ott vannak igazán cifra dolgok)
A kifejtésed alapján azt mondom, sürgősen fordulj szakemberhez. Olyan eset, amiket írsz, nem létezik, pláne napi gyakorisággal.
Ha te ezeket érzékeled, akkor nagyon nagy valószínűséggel paranoid skizofréniában szenvedsz, és olyan dolgokat látsz, amik nem léteznek. (Ismerek paranoid skizofrén embert, ő is igaznak gondol olyan dolgokat, amik bizonyíthatóan nem történtek meg.)
Amit írsz, hogy mik történnek veled, az KIZÁRT! Egy-egy eset még előfordulhat, de napi szinten kizárt. Ha te igaznak hiszen, akkor tutira skizofrén vagy. Fordulj pszichiáterhez!
Az emberi természettel teljesen ellentétes, hogy vadidegen emberek felett ítélkezzek (utcán, nyilvános helyeken), általában keresztülnéznek rajtuk. Hacsak nem szenvedtek valami genetikai deformációban, ritka bőrbetegségben, kizárt, hogy idegen emberek rendszeresen megjegyzéseket tennének a külsőtökre, vagy bármilyen más módon érzékelnék a nemtetszésüket.
Az emberi természet olyan, hogy a vonzó külső vonzza a tekintetet, a semleges, vagy nem vonzó külsejűek felett átsiklik a tekintet, kiszorítja a tudatából.
Egy munkahelyen kizárt, hogy a kollégák hangot adnak az undoruknak, megint csak ellenkezik az emberi természettel.
Tehát ismétlem: vagy valamilyen speciális, komoly tüneteket okozó deformációban szenvedtek (pl. aszimetrikus arc, daganatok, fekélyek), vagy rosszul érzékelitek a környezet visszajelzéseit.
A kérdező azt írja, hogy NAPONTA teszik szóvá emberek a külső feletti undorukat. Erre írtam, hogy teljes mértékben kizárt, hogy így legyen, ha ő ezt érzékeli, akkor téves az érzékelése, olyan dolgokat hall, amik nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!