Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van a mai 30-as pasikkal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a mai 30-as pasikkal? Mi köze hogy nekem milyen ismerőseim vannak?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy férfival, és ilyen dolgokról faggat:

"Miért nem láthatom az ismerőseidet fb-n?"

"Miért vannak elrejtve?"

"Miért nem láthatóak, talán rejtegetsz valamit?"

Én erre meg azt írtam, hogy meg van rá az okom, és teljesen fel volt háborodva, kikelt magából. Erre én megnéztem az ő ismerőseit (900 körül volt) és az első 20-ben már kapásból láttam elég könnyűvérű nőket, szóvá is tettem neki, hogy jobb lenne ha befejezné, mert nála meg fűzőben, melltartóban pózoló kis fiatal csajok vannak, és nem hinném, hogy 30 évesen komoly kapcsolatot akart volna kialakítani velük. Erre ő vissza írta, hogy te is az első 20-ban vagy. (van egy 5 éves gyereke, és így áll a dolgokhoz)

2013. okt. 24. 23:55
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
nem ez az első 30-as pasi aki tele van rib.anc, fiatal ismerősökkel.
2013. okt. 24. 23:57
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom minek ismerkedsz vele :) Szerintem hagyd. Gondolom te elég fiatal vagy, és nem veszed észre a jellemhibáit. Egy 30as pasi mit lovagolna az ismerősökön...?
2013. okt. 24. 23:58
 3/19 A kérdező kommentje:
Éppen ez az, ezt nem értem, ezen volt kiakadva, hogy nem láthatóak az ismerőseim. Már nem beszélek vele. Le is tiltottam az előbb. Amúgy én meg 27 vagyok.
2013. okt. 25. 00:00
 4/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gyerekes.. szerintem elhagyta az anyja kiskorában, vagy nem törődött vele. az ilyeneket messziről kerüld el, hidd el, h neked lesz jobb!!!!!
2013. okt. 25. 00:02
 5/19 A kérdező kommentje:
86%-os! Mikor el kezdtünk beszélni, honnan tudtam volna, hogy ilyen?
2013. okt. 25. 00:03
 6/19 anonim ***** válasza:

86%-os úgy látszik nem értetted azt a részt,hogy NEM ISMERKEDIK MÁR VELE

pont azért nem mert hozzá képest gyerekes a pasi

2013. okt. 25. 00:04
 7/19 anonim ***** válasza:
A Kérdező maga mondta, hogy nem ez az első ilyen eset, és az említett férfi is célzott rá, hogy a Kérdező is benne van a könnyűvérűnek titulált lányok csoportjában.
2013. okt. 25. 00:12
 8/19 anonim ***** válasza:

Én eddig összesen egyszer említettem meg valakinek, hogy furcsállom az ismerőseit, az egy 18 éves lány volt 1000 feletti ismerősszámmal. Nem ítélkeztem csak furcsálltam a dolgot hogy lehet annyi embert ismerni :)

Egyébként nincs köze hozzá, hogy milyen ismerőseid vannak. Nekem is egy csomó ismerősöm elvette a jogot, hogy lássam mégsem mondtam semmit mert nem érdekel a facebook :)

2013. okt. 25. 00:15
 9/19 A kérdező kommentje:
Csak tudod az a különbség köztünk, hogy rólam nincsen kirakva rib.is kép, teljesen normális a profilom. Ő ezzel csak sértegetni akart, utána tiltottam le azonnal, mert annyira gyerekes és nyers volt a stílusa. Nála meg olyan nők vannak, akik kidobják a mellüket, autó mellett miniszoknyában pucsítanak, na, rólam ilyen kép pl. még sose készült... ő azt hitte hogy majd befűz, de bebukta.
2013. okt. 25. 00:16
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Miért álltál egyáltalán szóba vele?
2013. okt. 25. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!