Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a mai 30-as pasikkal? Mi köze hogy nekem milyen ismerőseim vannak?
Ismerkedek egy férfival, és ilyen dolgokról faggat:
"Miért nem láthatom az ismerőseidet fb-n?"
"Miért vannak elrejtve?"
"Miért nem láthatóak, talán rejtegetsz valamit?"
Én erre meg azt írtam, hogy meg van rá az okom, és teljesen fel volt háborodva, kikelt magából. Erre én megnéztem az ő ismerőseit (900 körül volt) és az első 20-ben már kapásból láttam elég könnyűvérű nőket, szóvá is tettem neki, hogy jobb lenne ha befejezné, mert nála meg fűzőben, melltartóban pózoló kis fiatal csajok vannak, és nem hinném, hogy 30 évesen komoly kapcsolatot akart volna kialakítani velük. Erre ő vissza írta, hogy te is az első 20-ban vagy. (van egy 5 éves gyereke, és így áll a dolgokhoz)
86%-os úgy látszik nem értetted azt a részt,hogy NEM ISMERKEDIK MÁR VELE
pont azért nem mert hozzá képest gyerekes a pasi
Én eddig összesen egyszer említettem meg valakinek, hogy furcsállom az ismerőseit, az egy 18 éves lány volt 1000 feletti ismerősszámmal. Nem ítélkeztem csak furcsálltam a dolgot hogy lehet annyi embert ismerni :)
Egyébként nincs köze hozzá, hogy milyen ismerőseid vannak. Nekem is egy csomó ismerősöm elvette a jogot, hogy lássam mégsem mondtam semmit mert nem érdekel a facebook :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!