Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy lány kavargat néha pasikkal akkor az r*banc, de ha egy srác csinálja ugyanezt akkor az nem hogy rossz, hanem még elismerendő is sokak szemében?

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 15:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem rbanc csak azt mondják rá.
2013. szept. 16. 15:30
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Mert tegyük fel a nő a zár a férfi meg a kulcs, szóval ha egy zárat sok kulcs ki tud nyitni az nem valami jó zár, igaZ? De ha egy kulcs tud kinyitni mindent zárt az egy jó kulcs igaz?
2013. szept. 16. 15:31
 3/14 anonim ***** válasza:
3 mas ezt én akartam írni :D
2013. szept. 16. 15:32
 4/14 anonim ***** válasza:
jaj..... gondolkozz el rajta! Egy lánynak legyen tartása, kavargass nyugodtan, de ha utána csak egy éjszakára kellesz mindenkinek ne csodálkozz. A fiuk azt szeretik ha küzdhetnek valakiért.
2013. szept. 16. 15:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Mind két fél ryb@nc ilyenkor. Ennyi.
2013. szept. 16. 15:37
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez a maradiság. Én nem igen foglalkoztam soha , hogy ki mit mond . Az életemet úgy éltem ahogy én akartam. Fiatalabb koromban, meg igen csak lázadó voltam. Mondjuk most is maradt bennem, egy kis adag belőle. Ha a fiúknak lehet akkor nekem is. Mindig ezt az elvet követtem.
2013. szept. 16. 15:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert ha van egy kulcsod ami minden zárat kinyit az egy király kulcs,de ha van egy zárad amit minden kulcs az egy semmitérő zár... :D de am kérdező ha diszkréten csinálod meg nem vezeted a palikat az orruknál fogva,leszögezed hogy te csak kalandot keresel azzal úgy semmi probléma nincs :)
2013. szept. 16. 15:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A záras hasonlatra: Az a hegyező is elég király, amelyik minden ceruzát kihegyez, nem ??
2013. szept. 16. 15:42
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
a záras téma már lejárt :D
2013. szept. 16. 15:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha egy fiú csinálja ezt, őt is ribinek fogom tartani. Az ilyen fiúktól én nem akarok semmit.
2013. szept. 16. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!