Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek a jó vagy rossz fiúk jönnek be? Kérlek indokoljatok is és nemet és kort is írjatok
A jó.
Mert nő vagyok, nem kislány.
A rossz fiúk, mert rossz lány vagyok..
24N
A jók jönnek be, mert a rosszak éretlenek és megbízhatatlanok.
23L
Kor, nem (mondjuk ez minek, ha eleve lányoknak van címezve a kérdés? :D ) és indoklás lemaradt.
Indoklás: A rosszfiús külső felettébb vonz, mert gyakran párosul egyedi gondolkodásmóddal/felfogással és különleges megjelenéssel. Én pedig szeretem a különlegességeket. A mai férfifrizurák többsége (értsd: 1.adjunk neki a nullás géppel, oszt' jó lössz az; 2.tornyozott-bornyozott, kikent-kifent zselés kakastaréj) erős visszatetszést kelt bennem, mivel szvsz rém közönségesek. És mivel számomra ez a macsó külső negatív tulajdonságokkal párosul, így sajnos ismeretlenül is meg van a véleményem a viselőjükről...
Jellemre meg: azt hiszem ezt szükségtelen megmagyaráznom, mivel evidens. Azok a rosszfiús külsejű pasik, akikkel ezidáig dolgom volt, hiába tetszettek és néztek ki jól és különlegesen, ha mellette belül velejéig romlottak voltak és közönségesen viselkedtek. Ezért lenne nagy kincs egy olyan férfi, akiben a külcsín és a belbecs nagyjából egyenlő arányban lenne jelen.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!