Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak a lányok egy kicsit empatikusabbak lenni a ronda pasikkal?
Figyelj, ha ennyire komoly a probléma, akkor fordulj szakemberhez. És ezt maximális empátiával mondom (én is járok terápiára és érzékelem a jótékony hatását). Empátiából mondom azt is, hogy a környezet visszajelzései semmit nem érnek, ha nem szereted önmagad, akkor nem fogod tudni elfogadni azokat a pozitívumokat, amiket kapsz.
Pontosan tudom, hogy milyen az, amikor a környezetem próbál szeretni, segíteni, támogatni, de én ezt támadásnak érzékelem. Önmagamon kellett változtatnom, a saját szemléletemen, hozzáállásomon.
Hidd el, hogy ha kapnál empátiát, azzal se tudnál kezdeni semmit! Észre se vennéd, hogy kapod. (Tapasztalatból írom.)
11: Ez egy normális válasz, csak a dolog ott bukik meg, hogy én szeretem magamat :D (Ha nem így lenne, már régen felakasztottam volna magam, az egész családunkban benne van a szuicid hajlam, több rokonom is öngyilkos lett, szóval nem állna messze tőlem ez a fajta megoldás, csak kár, hogy én tényleg szeretem magam.)
A pozitív jeleket meg észrevenném, ha kapnék, de egyet sem kaptam még egész életemben, és ez az, amit hiányolok, hogy egyes emberek képtelenek megérteni, vagy átérezni, hogy milyen az, ha az ember folyamatosan csak azt hallja, hogy ronda, amit igazából fel sem vennék, ha lenne legalább egy-kettő pozitív visszajelzés is. Azonban ilyen nincsen! Nem tudom, ki meddig bírná elviselni ezt úgy, hogy még akkor is csak a megaláztatásokat és a gúnyolódásokat kapja valaki, hogy mindent megpróbált, amivel javítani lehetett emberi keretek között a külsején. Csodát meg nem tudok tenni.
Nincs teljesen reménytelen pasi.
Ha csúnya a bőröd, menj el bőrgyógyászhoz/ kozmetikushoz vagy vizsgáltasd ki, hogy mi a belső oka pl. a pattanásoknak.
A hajadon is bármikor lehet változtatni, elmész egy jó fodrászhoz és kitalál valamit.
A ruhatáradat frissíthetnéd, iszonyat sokat számít összhatásban.
A testedet pedig tudod formálni, diétával és edzéssel nagyon jó tested lehet.
Esetleg még a fogak lehetnek problémásak, de azt is meg lehet csináltatni. Fogszabályzásra, fogfehérítésre gondolok.
Inkább azon gondolkozz, hogy tudnál ezekből valamit megvalósítani és változtatni, mert a siránkozás sehova nem vezet.
14: Ha látnád, hogy én mennyire ronda vagyok, nem mondanál ilyeneket, hogy nincs reménytelen pasi.
15: Annyi időm nincsen, hogy minden helyzetet kielemezzek neked, de mondták már buszon, mikor nem volt máshol szabad hely, és le akartam ülni egy teljesen átlagos lány mellé, akkor odarakta a táskáját a szabad helyre egy olyan üdvözléssel, hogy "ide ne ülj te rondaság". Azontúl melóhelyen ebédidőben sem ehetek a többiekkel, mert rögtön az a válasz, hogy "nehogy ide ülj, mert elmegy az étvágyunk". Ha az utcán rámosolygok egy lányra, és észreveszi, jellegzetes undor ül ki az arcára, és ez nem egy lánynál, hanem mindnél megfigyelhető. De még hosszasan sorolhatnám: a lényeg, hogy minden nap valakitől legalább egyszer megkapom, hogy ronda vagyok.
Ha valaki azt mondaná, hogy nem vagy ronda, elhinnéd?
Amúgy te azt gondolod, hogy a jóképű pasikat a nők folyamatosan dicsérik? Egyáltalán nincs így...
Az embernek meg kell tanulni függetleníteni magát a külső visszajelzésektől, és önmagáról kialakítani egy egészséges énképet, akkor reálisan tudja kezelni a negatív/pozitív visszajelzéseket is.
Te naponta ötvenszer elmondod, hogy ronda vagy... ha bárki az ellenkezőjét merné állítani, nem hinnéd el. Ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!