Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondja már meg valaki, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondja már meg valaki, hogy a nők UGYAN mit tesznek le az asztalra, hogy érettebbnek gondolják magukat a velük egykorú himnemüekhez képet?

Figyelt kérdés

Mert engem már nagyon zavar, hogy kis 20 éves nők érzelmi képessége már fenomenális szinten van, és lenézik a férfiakat, akik 20 éves korukig többnyire csak szívtak és küszködtek (ezt úgy értem, hogy nem papás-mamást játszottak, hanem fizikailag fejlődtek).

És komolyan mondom ezek a nők elvárják, hogy olyan pasijuk legyen, aki amellett, hogy nagyon jól néz ki, még legyen érzelmileg rendben ja és még sikeres is legyen az életében! Mindezt mondom 18-20 éves kis csitrik már elvárják. Csak tudnám, hogy egy nő mennyit izzad és küszködik az életében, hogy ilyen értékesnek tartja magát! Mert az tuti, hogy 10ed annyi kalóriát nem éget el, mint egy férfi. Akkor mégis miért tartja magát többre? Mert növesztett melleket?

2013. okt. 29. 11:39
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

hát a legtöbben, főként a lányok, mikor elkezd nőni a mellük meg iylesmik, akkor egyszerüen csak beszippantja őket a nemiség. MErt elvégre ők a portéka. Egyszerüen felszedik őket. ÉS SEMMIT SEM KELL ÉRTE TENNIÜK! És ugyanez igaz a jóképü fiukra is, akik ilyen 14-15 évesen vesztik el a szüzességüket.

Én sajnos nem nyertem génlottót, apám is csak lehúzott és alázott. Aztán csodálkozott, hogy nem kellek senkinek.

2013. okt. 29. 13:37
 52/60 anonim ***** válasza:

Ha tudnád mit küzdöttem a kapcsolatunkért az elején.. :) Nem hullott ám az ölembe a párom, pedig szép vagyok, ő pedig jóképű. Azóta is folyamatosan teszünk a kapcsolatért, mert nem lehet hagyni, hogy parlagon heverjen.

Egyébként ha már megdugtál lányokat, annak mi volt a folytatása? Kapcsolat, vagy csak egy éjszakára kellettek neked?

2013. okt. 29. 13:42
 53/60 anonim ***** válasza:
34, mi ez a rizsa?! Azt sem tudod, hogy ki vagyok és itt leoltasz, hogy a vadonban nem érnék semmit? :D Küzdősportot űztem 15 évig, szerintem izmosabb vagyok, mint te. :D A szüleim vállalkozásában is besegítek, ami bizony elég kemény fizikai munka. Sosem kényeztettek el. Fiús dolgokat is ugyanúgy megcsinálok, mert meg kell, nincs fiú testvérem. Ennyi. Érdekes, hogy sok fiú ismerősöm is csak szünidőben fizikai munkázik és azt is otthon, amit kell. Kapnak ösztöndíjakat és abból elvannak, mint a befőtt. De jó, neked küzdened kellett, oké, de miért kell irigynek lenni? Szállj magadba kicsit.
2013. okt. 29. 13:44
 54/60 anonim ***** válasza:
A primitív, fröcsögő dühöngésed alapján egy teáskanál is magasabb érzelmi szinten áll nálad. Gusztustalan vagy, tényleg kezeltesd magad mert semmi logika nincs abban amit írsz, csak agyatlan hiszti az egész.
2013. okt. 29. 13:52
 55/60 anonim ***** válasza:

"ugye nem csak a nők szerint visszataszitó a jellemem."

Ezt erzem igazan a legnagyobb "problemanak" veled kapcsolatban. Ugy tunik, sajnos kevesse vagy hajlamos az onreflexiora es nem nagyon vagy hajlando felulvizsgalni, korrigalni a sajat magadrol alkotott kepet.

Nem mondanam magamrol, hogy az onismeret leheto legmagasabb szintjen allok (kozel sem vagyok hozza) es azt sem, hogy kiemelkedo kepessegu megfigyelo lennek, de azt elegge valoszinunek tartom, hogy ha mindig mindenhol mindenkitol azt kapnam, hogy egy utolso, aljas szemetlada vagyok, akkor egy ido utan azert leesne a tantusz es mindenkeppen magamba neznek es elgondolkoznek rajta, hogy akkor lehet, hogy tenyleg egy utolso, aljas szemetlada vagyok...

Szoval ezt javasolnam neked is. Mindenkeppen erdemes elgondolkozni, hogy hol es mi lehet a hiba, ha sokaktol ilyen visszajelzeseket kapsz ("nem csak a nők szerint visszataszitó a jellemem") es hogy esetleg mi az, amin valtoztatni kellene, mi az, amiben fejlodni lehet es kell.

Mert jelen pillanatban teljesen olyan stilusban es gondolatisagban irsz, mint azok, akik iskolai meszarlasokat szoktak rendezni...

2013. okt. 29. 16:07
 56/60 A kérdező kommentje:
Mert az a hangvetel, amiben a no irt nekem, az megengedheto? Mert a noknek mindent szabad?
2013. okt. 29. 17:07
 57/60 anonim ***** válasza:
igen. képzeld el bárkivel úgy beszélsz, ahogy akarsz, főleg a neten. más dolog, hogy mi lesz az emberek véleménye utána rólad. az a nő nem akart tőled semmit, ezt határozottan megmondta, miért ne tehetné?
2013. okt. 29. 21:11
 58/60 anonim ***** válasza:
Ez a kérdező bolond! Az ilyet le kéne lőni!
2013. okt. 29. 23:12
 59/60 A kérdező kommentje:
Na gyere, varlak, gyere lojel le! Kell a cimem? Vagy csak pofazol a levegobe?
2013. okt. 29. 23:30
 60/60 anonim ***** válasza:
0%

Semmit nem tesznek le: nekik minden JÁR ugye. A XXI. század felvilágosult nője. Minek tegyen bármit is, ha körbe van rajongva? Csak növeli az arcát.

És természetesen, ahogy meg lett jósolva, összegyűltek a nolifer trollok is anyázni egy kicsit,persze szigorúan az egészségük megóvása érdekében. Tök poén ezeket bezzeg sose dobálják ki, mókás ez a szabályzat, biztos állatfarmosdit játszunk, mindenki egyenlő de vannak akik még egyenlőbbek ugye :D whwehwhewhe

11:42, perszepersze ti semmiről se tehettek, az Érmelléki Kuglófember hibája minden! Na meg persze a miénk :$ Kaptad a mínuszt.

11:50, a családot azt is speciel TI akarjátok, ne kend már a kakit miránk pls

23:12, titeket is mind egy szálig.

2013. okt. 30. 04:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!