Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemesebb lenne 22-30 éves nőkkel ismerkednem? Miben másabbak mint a velem egykorú csajok?
Figyelt kérdés
Valahogy a velem egykorú vagy fiatalab csajokkal nem tudok randizni,nem kellek neki.
Persze akadnak akiknek tetszem.De inkább a 25-30 év közötti nőknek vagyok igazán vonzò.
Érdemesebb velük ismerkedni?
Ők már megállapodni szeretnének én meg élni az életet
F20
2013. márc. 28. 17:04
1/7 anonim válasza:
hat nem annyira gyerekesek.. 2 21 évessel lakok együtt, egy albérletben, de ne tudd meg..
2/7 anonim válasza:
Megnyugtatlak a 23 éves csajok ugyanolyan idióták, mint a 20 évesek tapasztalataim szerint.
Állítólag 25 fölött kezdenek bepánikolni és onnantól már egy fokkal normálisabbak.
3/7 anonim válasza:
Lehet hogy nem olyan gyerekesek, de szerintem a 90 %-ukat zavarja, hogy ennyivel fiatalabb vagy náluk. Lehet, hogy még kevesebb esélyed lenne, mint a fiatalokkal.
4/7 A kérdező kommentje:
3.
A legtöbb tisztában van a korommal,és hidd el érdeklődnek.A legidősebb nő akivel volt valami 28 éves volt
2013. márc. 28. 17:16
5/7 anonim válasza:
A komolytalan viselkedés mindaddig jelen van, amíg meg nem akarnak állapodni, amikor visszavesznek, hogy találjanak valakit. Nem feltétlen életkor függő, de nyilván ők már azért esnek ki a te keretedből, mert megállapodni akarnak, és nem kalandokat keresnek.
6/7 anonim válasza:
ez nem életkor függő, azt csinálsz amit akarsz
7/7 anonim válasza:
Én is osztom az előttem író véleményét. Nem kor függő. Vágj bele ha tetszik,jól is elsülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!