Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-19 éves fiúk! Szeretitek ha egy veletek egykorú lány tud főzni?
Figyelt kérdés
sziasztok:) érdekelne, hogy a 'tini' fiúknak ez mennyire fontos, anyukám szerint egy pasit a hasával lehet megfogni.. én nagyon szeretek sütni főzni, ha lenne barátom tuti csinálnék neki finom dolgokat:) vagy meglepném:)
kérlek kort is írjatok:) 16L
2012. aug. 18. 13:14
1/21 anonim válasza:
én 2 vagyok, de nekem nagyon imponál :)
2/21 anonim válasza:
(Röviden: Fiúk,írjatok privit,mert magányos vagyok!)
3/21 anonim válasza:
nekem az elvárásaim lány téren:
-tudjon főzni
-legyen jó a szexben
-szeressen
ennyit kérek, de eme 3 tulajdonság senkiben sincs meg egyszerre.
5/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) 2. nem az ismerkedés volt vele a célom, egyszerűen csak érdekelt, hogy a fiúk örülnének ennek-e.. ne irjon senki privit tényleg nem ez volt a cél!
2012. aug. 18. 13:20
6/21 anonim válasza:
amit mondasz, annak mindig az ellentéte igaz :D
8/21 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne, anyukádnak tényleg igaza van: a férfi szívéhez a hasán át vezet az út :)
9/21 anonim válasza:
igaza van anyukádnak :P :D 17/F
10/21 anonim válasza:
Én elég válogatós vagyok, nem is igazán szeretek enni. Ennek ellenére szerintem is nagyon imponáló dolog, ez valamelyest érettséget is mutat és azt ,hogy van benned egy bizonyos gondoskodó szerepre való készség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!