Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-19 éves fiúk! Szeretitek ha egy veletek egykorú lány tud főzni?
sziasztok:) érdekelne, hogy a 'tini' fiúknak ez mennyire fontos, anyukám szerint egy pasit a hasával lehet megfogni.. én nagyon szeretek sütni főzni, ha lenne barátom tuti csinálnék neki finom dolgokat:) vagy meglepném:)
kérlek kort is írjatok:) 16L
Anyukád annyiban tévedett, hogy a pasikat nem a hasuknál kell megfogni, hanem annál picit lejjebb. Hidd el, ha egy kakaót nem tudsz főzni, de ott megfogod, a tied lesz.:P
Viszont annak, hogy tudsz főzni, csak örülünk.:DD
19F
az egy plusz pont ha tud főzni, mert én nem tudok, vagy csak nagyon alapokat, de éhen nem halnék.
az meg hogy esetleg reggel az ágyban meglepnél egy jó kis reggelivel számomra felérne egy reggeli szexel:)
de eddig még nem leptek meg, igaz én mindig hamarabb kelek, 6 órakor már rég felkeltem, és általában én viszek kaját
18/F
Szia!
Jó, ha tud főzni! :) Anyudnak részben igaza van! :) Ilyen meglepiknek én személy szerint örülnék :)
18/F
nekem ez csak akkor fog imponálni ha anyám már nem lesz köztünk bocs :/ (nehogy megöld anyám he!)
Am meg sok más imponál szal nyugi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!