Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy velem egykorú lányok&fiúk már járnak valakivel? 11L
11/L....Jár valakivel??
Na már most kérlek nálam a járás nem ott kezdődik hogy nem tanulok és lemásolom a "csajomról/pasimról" (idézőjelben!) a házimat...Meg meghívom a szülinapi partimra ahol anyukám piskótát süt...
Nyugi ezen nem parázz,fiatal vagy még,nekik sem komoly a kapcsolatuk,csak nagyoknak akarnak tűnni:)
Kedves első!
Nem nekem sem ennyit jelent a járás!
Kiírják Facebookra,hogy szeretlek stb...
Meg már láttam olyat is,hogy találkoznak utcán és egy szájra puszi...
Első vagyok!
Ha együtt jársz valakivel,akkor kettesben vagytok,elmentek esténként valahova...És legtöbb embernél csóknál több is történik...Ami ilyen korban még nem "ajánlott"!
Nyugi már...Nem maradtál le semmiről...!!
"kiírják Facebookra hogy szeretlek"...
(Nem neked Kedves Kérdező, csak úgy általánosan fel akartam rá hívni a figyelmet- szerintem olyan szomorú, hogy a szerelmesek is fészen élik az életüket(minden korosztályban!). miért nem lehet mélyen egymás szemébe nézni, és úgy mondani, hogy "szeretlek"?)
Kedves Első Válaszoló!
Neked nem ennyit jelent a járás, mivel te már idősebb vagy. Egy 11 évesnek jelenthet ennyit. Nekem is volt barátom (már 7 évesen is), és akkor azt jelentette, hogy együtt játszottunk minden délután (mondjuk papás-mamást), és néha kézen fogva sétáltunk. (Hűha!) Szerintem teljesen egészséges. (Mellékesen: lehet azt mondani, hogy bezzeg az én időmben... de minden változik. Pl. régen a lányoknak 16 évesen jött meg először, és 35 évesen már öreglánynak számított. Ez egyre jobban tolódik kifelé.) Szerintem az nem egészséges, ha 15-16 évesen még mindig nem érdeklődünk a másik nem iránt!
Kedves Kérdező!
Azért járnak egymással, mert az ember úgy lett teremtve, hogy folyamatosan párt keres magának. Sajnos a kérdésedből nem derül ki egyértelműen, hogy te is párt szeretnél, vagy csak nem érted, hogy ez miért van így, de mindenképpen az a válaszom, hogy ez teljesen rendben van így. Viszont csak azért ne járj senkivel, hogy te is ilyen "menő" legyél. Majd ha megtetszik valaki (ebben a korban még nem igazán van igazi szerelem), és te is szimpi vagy neki, akkor lesz meg az ideje. Komolyabb kapcsolatok majd úgyis csak 15-16 éves korod után lesznek.
"mindennek eljön az ideje, ne izgulj" (de öregesen hangzik a válszom, és mennyiszer hallottam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!