Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a legjobb barátotok (aki veletek egynemű és egykorú) szerelmet vallana nektek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 01:09
1/8 anonim válasza:
ha mindketten lányok lennénk simán beválalnám , de ha mindketten fiúk akkor kirugdosnám a veséjét a torkán
2/8 anonim válasza:
Hát már nem lenne a barátod:D:D
Feltételeket , határokat szabnék,h tudja...
ha nem vagy vevő rá.
3/8 anonim válasza:
"Bocs. Hetero vagyok." És itt lesz vége a barátságnak
4/8 anonim válasza:
bevallanám neki, hogy mástól terhes vgayok, és a kapcsolatunk nem mehet
5/8 anonim válasza:
Aban az esetben ha tudom viszonozni(az az meleg ,vagy bi vagyok) és teccik is akkor miért ne ?
Ha kizárt dolog ,h létre jöhessen akkor pedig szépen leülök vele és elmagyarázom neki finoman ,h bukó,de attól még természetesen ez mit sem változtatna a barátságunkon
6/8 anonim válasza:
Ha te is úgy érzel, ahogy ő, akkor bevallod neki te is, ennyi.
Ha pedig nem úgy gondolod, akkor ülj le vele és beszéljétek meg. Mond neki, hogy ő a legjobb barátod, de érzed, hogy ami köztetek van, az barátság és nem szerelem és nem szeretnéd elrontani a barátságotokat, mert neked többet jelent annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!