Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondja már meg valaki, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondja már meg valaki, hogy a nők UGYAN mit tesznek le az asztalra, hogy érettebbnek gondolják magukat a velük egykorú himnemüekhez képet?

Figyelt kérdés

Mert engem már nagyon zavar, hogy kis 20 éves nők érzelmi képessége már fenomenális szinten van, és lenézik a férfiakat, akik 20 éves korukig többnyire csak szívtak és küszködtek (ezt úgy értem, hogy nem papás-mamást játszottak, hanem fizikailag fejlődtek).

És komolyan mondom ezek a nők elvárják, hogy olyan pasijuk legyen, aki amellett, hogy nagyon jól néz ki, még legyen érzelmileg rendben ja és még sikeres is legyen az életében! Mindezt mondom 18-20 éves kis csitrik már elvárják. Csak tudnám, hogy egy nő mennyit izzad és küszködik az életében, hogy ilyen értékesnek tartja magát! Mert az tuti, hogy 10ed annyi kalóriát nem éget el, mint egy férfi. Akkor mégis miért tartja magát többre? Mert növesztett melleket?

2013. okt. 29. 11:39
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%
nos akkor megvan a válasz, mivel nem nézel ki túl jól, a hasonló súlycsoportú lányokat vonzod. ha ezt nem kompenzálod a személyiségeddel, akko ez van, az élet igazságtalan, felesleges erről beszélni.
2013. okt. 29. 13:03
 42/60 anonim ***** válasza:
Halljátok emberek ez a kérdező egyre nevetségesebb, már néha szakadok a röhögéstől... :D Valaki nem csinálna egy összeállítást a beszólásaiból? XD
2013. okt. 29. 13:14
 43/60 anonim ***** válasza:

Az, hogy a nők hamarabb érnek, inkább azt jelenti, hogy ők általában hamarabb kezdenek családban gondolkozni, mint a korukbeli srácok, hamarabb "kinövik" a haverozós, bulizós világot és akarnak megállapodni: stabil élet, otthon, család, gyerekek.

De kihangsúlyoznám persze, hogy "általában" és azt is, hogy ez nem a tizenévesekre vonatkozik, inkább jóval húszon túl.

Teljesen más kérdése, ha valaki többre tartja magát a másiknál, vagy irracionális elvárásokat támaszt, esetleg lenézi a másikat. Ez nem vall semmiféle érettségre, legyen szó nőről, vagy férfiről.

2013. okt. 29. 13:15
 44/60 anonim ***** válasza:
90%

Tehát te elvárod, hogy a szép lányok esélyt adjanak neked, de elküldenek téged mondván, hogy nem vagy elég jó, nem tetszel nekik, DE te pont ugyanebből a megfontolásból elküldöd a nem szép lányokat, mert hát te annál azért jobb vagy, nem tetszenek neked.

Hmm..hogy is van ez?

Egyébként a világnézeted annyira zavaros, hogy rendesen összefogni se lehetne. Olyan dolgokat állítasz párhuzamba, kapcsolsz össze, vagy épp csak ideböfögöd nekünk, aminek az ég világon semmi köze nincs semmihez.

Arra pedig én is kíváncsi lennék, hogy mégis milyen levél váltotta ki a lányka írását, mert attól hogy te humorosnak gondolod az írásod, még nem biztos, hogy mindenki így gondolja, sőőt..lehet hogy valaki szerint beteges és visszataszító a személyiséged. Az pedig miért gond, hogy letiltott? Nem hitegetett, megmondta egyenesen, őszintén az igazat, bár kicsit nyers volt, de végülis igazat mondott, majd letiltott, hogy ne is írj neki mégegyszer.

Illetve ha annyi csajnak bejött a dumád, ráharaptak, nem is egyet megdugtál már, akkor miért írod, hogy sikertelen vagy? Ezekszerint valahol nem stimmel a sztori? ;)

2013. okt. 29. 13:15
 45/60 A kérdező kommentje:
Na először is: én már teljesen elégedett vagyok, ha egy lány átlagosan szép. De nehogymár állandoan csak a rondák mindig! RONDÁK! Most olyna nagy kérés, hogy egy átlagos alkatú és szépségű lány? Mások sorra viszik haza az ilyen lányokat, én meg csak küszködöm.
2013. okt. 29. 13:17
 46/60 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a személyiséged az oka, ezt egyértelműen bebizonyítottad az előző 5 oldalban.

Nincs több kérdésem. ;)

2013. okt. 29. 13:23
 47/60 A kérdező kommentje:

na inkább akk idemásolom, hogy MÁS nők mit válaszoltak UGYANARRA A LEVÉLRE!

"hát, ez egy mókás levél.

most akkor mit is szeretnél? lángost, fagyit, egy adag szexet a teádba, vagy visszamenni az oviba?"

Ezt egy ilyen vállalkozó nő irta. Nem nézett ki rosszul, mert találkoztam vele. Csak most elment külföldre, ugyhogy megszakadt a dolog.

Szia!

"Nagyon szellemes ember vagy, amivel alapvetően nincs bajom, meg az összkép is úgy egyébként tetszik, csakhogy van itt egy lány, aki nagyon tetszik, és egy ideje beszélgetünk, szóval, tudod... nem akarlak talonba tenni, ezért arra kérlek, keress valaki mást."

Ez lezbi volt.

"Szia!

Szimpatikus vagy és helyes srác. :)

Küldök én is magamról pár képet. :)

Szia,szép estét! :)"

no comment.

2013. okt. 29. 13:24
 48/60 anonim ***** válasza:
Áruld már el könyörgöm, miket írsz nekik, had nevessünk mi is :D
2013. okt. 29. 13:28
 49/60 A kérdező kommentje:
basszus, nekem totál a nulláról kellett elkezdenem a nőzést jóval 20on évesen. Mindent egyedül kellett kiküszködnöm! Nem fogom megmutatni azt, amit egyedül szenvedtem össze és valamennyire müködik. Mert ugye bizonyára itt mindenki nagyon okos és normális ember, és társkeresőn hatékony levelet irni neki már kisujjból megy...
2013. okt. 29. 13:30
 50/60 anonim ***** válasza:

Mindennel egyedül kellett megküzdened? Akkor te most tulajdonképpen a párkeresésről beszélsz? Nulláról kezdted a csajozást? Mert szerinted a nők és a férfiak hogy kezdik? Mindenki nulláról kezdi.. Hadd ne sajnáljunk már, hogy "mindennel egyedül kellett megküzdened". Vagy talán szeretnéd, ha anyuci fogná a kiskacsód mikor a leendőbelidet keresed? Ez mindenkinek a maga dolga. Mindenki egyedül csinálja, hiszen egyedül ő lesz benne abban a kapcsolatban (és persze a választott), mert egy életet nem hármasban fog leélni a kedves párjával, na meg a haverral, aki a szádba rágta hogyan csípd fel a csajt..

Komolyan nem értem mit sopánkodsz ezen..

2013. okt. 29. 13:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!