Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondja már meg valaki, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondja már meg valaki, hogy a nők UGYAN mit tesznek le az asztalra, hogy érettebbnek gondolják magukat a velük egykorú himnemüekhez képet?

Figyelt kérdés

Mert engem már nagyon zavar, hogy kis 20 éves nők érzelmi képessége már fenomenális szinten van, és lenézik a férfiakat, akik 20 éves korukig többnyire csak szívtak és küszködtek (ezt úgy értem, hogy nem papás-mamást játszottak, hanem fizikailag fejlődtek).

És komolyan mondom ezek a nők elvárják, hogy olyan pasijuk legyen, aki amellett, hogy nagyon jól néz ki, még legyen érzelmileg rendben ja és még sikeres is legyen az életében! Mindezt mondom 18-20 éves kis csitrik már elvárják. Csak tudnám, hogy egy nő mennyit izzad és küszködik az életében, hogy ilyen értékesnek tartja magát! Mert az tuti, hogy 10ed annyi kalóriát nem éget el, mint egy férfi. Akkor mégis miért tartja magát többre? Mert növesztett melleket?

2013. okt. 29. 11:39
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
Hát azt ide nem fogom bemásolni. De annyi, hogy én ilyen vicces dolgokat irok és sokan harapnak is rá. Mert nem nyomulós, hanem el lehet kezdeni rajta egy jókedélyű csevegést. És már nem egy nőt dugtam meg igy erről a bizonyos oldalról.
2013. okt. 29. 12:13
 22/60 A kérdező kommentje:
Csak ugye én 24 éves vagyok, és nehogymár egy 20 éves csináljon ugy, mintha az evolució egy magasabb fokán állna, főleg, hogy 46 kiló. Ha annyira übermensch, akkor ő is elmehetett volna már edzeni, hogy legyen egy kis sulya. De hát a nőknek elég csak a plázába flangálni ruhák után. A pasik meg felöltözhetnek akárhogy, ha nincs izom, akkor csak nevetségesek lesznek.
2013. okt. 29. 12:15
 23/60 anonim ***** válasza:
90%
Ez a kérdező egy beteg ember sajnos, kezeltetnie kéne magát, csak az a baj hogy annyira ostoba szegény hogy nem fogja fel hogy neki orvosi segitségre van szüksége! Sajnálom ezt az embert de tényleg!
2013. okt. 29. 12:15
 24/60 A kérdező kommentje:
hát elég kár, hogy csak ez az ócska oltogatás nálad a max... :( uncsi már.
2013. okt. 29. 12:17
 25/60 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Szerintem túl sok az időd, és az energiád, hogy ilyeneken problémázz.Kamu adatlapod is van társkeresőn,húúú tényleg rengeteg időd van.

Viszont ha ennyit foglalkozol ezekkel a kérdésekkel,előbb utóbb bele fogsz betegedni....miközben elmegy melletted az élet.Járj szórakozni,sportolni,barátokkal ide-oda, dolgozz-tanulj rendesen,és akkor nem lesz gond :-)

Majd eljön a te időd is,ne agyalj felesleges dolgokon.

2013. okt. 29. 12:18
 26/60 anonim ***** válasza:

A csaj válaszát minden teketória nélkül idemásolod, de a saját leveledet nem akarod?

Dühöngj csak magadban akkor. Remélem, valaki lehűt majd egy vödör hidegvízzel, mielőtt eldurran az agyad.

2013. okt. 29. 12:18
 27/60 A kérdező kommentje:
Hát johogy most foglalkozom ezzel, mert nekem az gimi meg az egyetem teljesen nőmentesen ment le. Valamikor el kellett kezdenem csajozni. Bulizni is eljárok egy csomót, csak épp haza nem viszek senkit. Munkát meg nem nagyon kapok, mert ugye nem csak a nők szerint visszataszitó a jellemem. :D
2013. okt. 29. 12:20
 28/60 anonim ***** válasza:
90%

SZ

Á

N

A

L

M

A

S

:D

2013. okt. 29. 12:23
 29/60 A kérdező kommentje:

apropó ráérés. A csajnak vajon mikor és hol volt ideje, hogy ilyen nagy érzelmi intelligenciát növesszen? Neki nem kellett dolgoznia, meg ilyesmik? Mert én egyetemen nyomtam a szopórollert és nem volt lehetöségem csajozni. Mivel nem votlak nők, és szabadidőm sem. Még ha lett is volna, akkor se leszek olyan érett sose, mint ez a nő 20 évesen.

És ez nekem mindig is rejtély volt, hogy a nők, hogy lehetnek ennyire fenomenálisak igy érzelmi szempontból! Noha nem kellett nekik erölködni semmin. Mégis többre tartják magukat a pasiknál, akik éjjel nappal fizikai munkát végeznek.

2013. okt. 29. 12:23
 30/60 A kérdező kommentje:
ja és várjatok. A csaj amikor irta ezt a levelet, akkor egyben le is tiltott. De egy egyenes ember!
2013. okt. 29. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!