Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondja már meg valaki, hogy a nők UGYAN mit tesznek le az asztalra, hogy érettebbnek gondolják magukat a velük egykorú himnemüekhez képet?
Mert engem már nagyon zavar, hogy kis 20 éves nők érzelmi képessége már fenomenális szinten van, és lenézik a férfiakat, akik 20 éves korukig többnyire csak szívtak és küszködtek (ezt úgy értem, hogy nem papás-mamást játszottak, hanem fizikailag fejlődtek).
És komolyan mondom ezek a nők elvárják, hogy olyan pasijuk legyen, aki amellett, hogy nagyon jól néz ki, még legyen érzelmileg rendben ja és még sikeres is legyen az életében! Mindezt mondom 18-20 éves kis csitrik már elvárják. Csak tudnám, hogy egy nő mennyit izzad és küszködik az életében, hogy ilyen értékesnek tartja magát! Mert az tuti, hogy 10ed annyi kalóriát nem éget el, mint egy férfi. Akkor mégis miért tartja magát többre? Mert növesztett melleket?
na várjál akkor bedobom az aduász visszaszólást, amit a többségi (=normális) emberek is nagy előszeretettel használnak (ellenem is):
NEM IS ISMERSZ!
Na, jó akkor megmutatom mire akadtam ki:
"Szia!
Ne haragudj,de azt hiszem,hogy nincs kedvem veled ismerkedni és nem azért,mert nevetséges vagy, bár, a nevedből ítélve, te igazán jól érzed magad,hanem, mert számomra az egész lényed valahogy olyan visszataszító érzést sugall!
Én még azt is elképzelhetőnek tartom,hogy neked nem is nőre van szükséged,hanem egy olyan orvosra,aki a problémádra célirányosan megoldást adhat! Szóval, bocsi,de nálam nem jártál eredménnyel!
Több sikert kívánok!"
Jaj mert aki a farkát küldözgeti az tán nem furcsa...Meg ilyeneket irnak levél tárgynak, hogy:
ISMI
PUSZI MINDENHOVA
TALÁN MAJD ÉN
SEX
Azt megkérdezhetem, hogy ezt a választ milyen levélre írta?
Komolyan érdekel, hogy mivel tudtad ennyire kiverni nála a biztosítékot...
Lehet, hogy a csaj értett valamit félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!