Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondja már meg valaki, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondja már meg valaki, hogy a nők UGYAN mit tesznek le az asztalra, hogy érettebbnek gondolják magukat a velük egykorú himnemüekhez képet?

Figyelt kérdés

Mert engem már nagyon zavar, hogy kis 20 éves nők érzelmi képessége már fenomenális szinten van, és lenézik a férfiakat, akik 20 éves korukig többnyire csak szívtak és küszködtek (ezt úgy értem, hogy nem papás-mamást játszottak, hanem fizikailag fejlődtek).

És komolyan mondom ezek a nők elvárják, hogy olyan pasijuk legyen, aki amellett, hogy nagyon jól néz ki, még legyen érzelmileg rendben ja és még sikeres is legyen az életében! Mindezt mondom 18-20 éves kis csitrik már elvárják. Csak tudnám, hogy egy nő mennyit izzad és küszködik az életében, hogy ilyen értékesnek tartja magát! Mert az tuti, hogy 10ed annyi kalóriát nem éget el, mint egy férfi. Akkor mégis miért tartja magát többre? Mert növesztett melleket?

2013. okt. 29. 11:39
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:

na várjál akkor bedobom az aduász visszaszólást, amit a többségi (=normális) emberek is nagy előszeretettel használnak (ellenem is):

NEM IS ISMERSZ!

2013. okt. 29. 11:55
 12/60 anonim ***** válasza:
90%
Ha természetesen alacsony a nő, akkor a mai nők többsége miért magasabb az átlagnál? Én 180 vagyok, és nő! Dolgozom, hajnalban kelek, késő este érek haza. Nincsen időm bulizni, sem társaságba járni!! El kell tartanom a családot, mert rajtam kívül még 2-en vannak, és nem találnak munkát! Semmi szabadidőm nincsen! Két munkám van, gürizek, tini koromban már dolgoztam nyaranta és hétvégente! Nyaralni se voltam sose, és még sorolhatnám. Mégsem panaszkodok, nem nyavajgok úgy mint te!Elvégeztem a gimit, mellette szakmám is lett, most is tanulok két munka mellett! 22 L! És tényleg fogd vissza nagyon magad, csak mert nem találsz magadnak olyan pic.sát, aki jól néz ki, és nem bunkó! Bárcsak ez lenne az én életem legnagyobb problémája!
2013. okt. 29. 11:57
 13/60 A kérdező kommentje:

Na, jó akkor megmutatom mire akadtam ki:

"Szia!

Ne haragudj,de azt hiszem,hogy nincs kedvem veled ismerkedni és nem azért,mert nevetséges vagy, bár, a nevedből ítélve, te igazán jól érzed magad,hanem, mert számomra az egész lényed valahogy olyan visszataszító érzést sugall!

Én még azt is elképzelhetőnek tartom,hogy neked nem is nőre van szükséged,hanem egy olyan orvosra,aki a problémádra célirányosan megoldást adhat! Szóval, bocsi,de nálam nem jártál eredménnyel!

Több sikert kívánok!"

2013. okt. 29. 12:02
 14/60 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy számomra is igen visszataszitó érzést sugall számos egyébként csinos nő, csak én nem adhatok ennek hangot, mert rögtön én leszek a köcsög.
2013. okt. 29. 12:03
 15/60 anonim ***** válasza:
Te tényleg valami nagyon fura egyed vagy... O_o
2013. okt. 29. 12:06
 16/60 A kérdező kommentje:

Jaj mert aki a farkát küldözgeti az tán nem furcsa...Meg ilyeneket irnak levél tárgynak, hogy:

ISMI

PUSZI MINDENHOVA

TALÁN MAJD ÉN

SEX

2013. okt. 29. 12:07
 17/60 anonim ***** válasza:
menj már innen
2013. okt. 29. 12:08
 18/60 A kérdező kommentje:
meg képet nem látnak meg semmi info nincs, aztán "nagyon szimpatikusnak" tartnanak mindenkit. Meg ismerkedni akarnak....
2013. okt. 29. 12:08
 19/60 A kérdező kommentje:
és igazából azt se tudják, hogy mire fel akarnak megismerni egy nőt! Ja de, a vaginája miatt...
2013. okt. 29. 12:09
 20/60 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetem, hogy ezt a választ milyen levélre írta?

Komolyan érdekel, hogy mivel tudtad ennyire kiverni nála a biztosítékot...

Lehet, hogy a csaj értett valamit félre.

2013. okt. 29. 12:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!