Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondja már meg valaki, hogy a nők UGYAN mit tesznek le az asztalra, hogy érettebbnek gondolják magukat a velük egykorú himnemüekhez képet?
Mert engem már nagyon zavar, hogy kis 20 éves nők érzelmi képessége már fenomenális szinten van, és lenézik a férfiakat, akik 20 éves korukig többnyire csak szívtak és küszködtek (ezt úgy értem, hogy nem papás-mamást játszottak, hanem fizikailag fejlődtek).
És komolyan mondom ezek a nők elvárják, hogy olyan pasijuk legyen, aki amellett, hogy nagyon jól néz ki, még legyen érzelmileg rendben ja és még sikeres is legyen az életében! Mindezt mondom 18-20 éves kis csitrik már elvárják. Csak tudnám, hogy egy nő mennyit izzad és küszködik az életében, hogy ilyen értékesnek tartja magát! Mert az tuti, hogy 10ed annyi kalóriát nem éget el, mint egy férfi. Akkor mégis miért tartja magát többre? Mert növesztett melleket?
Lehet egy költői kérdésem, csak úgy felvetve?
Még azon esetleg sosem gondolkodtál, hogy ki kéne menni a szabad levegőre, emberek közé, társaságba, és ott megpróbálni ismerkedni?
Csak kérdezem, ne harapd le a fejem.
Nem volt türelmem minden hozzászólást végigolvasni.
Hogy mit tettem le az asztalra? 22 vagyok, 6 nyelven beszélek, ebből 4-et tökéletesen, 2 középfok. Egyetemista vagyok, 2 munkahellyel. Nem bölcsész vagyok, még mielőtt valaki elkezdene oltani. Még kérdés? Tényleg nem várom el, hogy valaki ugyanolyan tehetséges és sikeres legyen, mint én, de ha tetszik, ha nem, a fiúk 25 éves korukig kb. éretlenek. Tisztelet a kivételnek, ami nagyon kevés van. A barátom 32 éves és tökéletesen összeillünk. Hasonló a hasonlóval. ;)
Nekem úgy jött le,h te valòjában irigyled a női nemet.
Nos van egy jò hirem,manapsag át tudnak alakítani nővé. Nem semmi az orvostudomány. Ha meg férfi akarsz maradni,akkor törődj a saját nemeddel,és hagyd a gyengébbik nem boncolgatását.
Nem éretlenek a pasik, csak ugye nekünk egy csomo dolgot kell fizikálisan is csinálnunk. A nők meg addig csak vihorásznak és érzelmileg fejlődnek. Attól még, hogy te az érzelmi éretlenségünk miatt teljesen éretlennek könyvelsz el, az még nem jelenti azt, hogy életképtelenek is lennénk, mert lássuk be a vadonban nem sokat számítana a női kis karizmád, csak a nyers erő. Abban meg nem bövölködsz.
De különben le is irtam az előbb, hogy a nők elvárják, hogy a pasi külsöleg és belsőleg is nagyon érett legyen. De ugy látom ez egy nőnél sem tudatosul. Mármint az, hogy egy 45 kilós nőnek is lehet kigyurt állat pasija, aki sikeres és okos. Pedig az lenne a fer, hogy amig nem lesz a csaj is jó húsban, addig neki is csak vézna pasi jusson. Bár ha ez igy lenne, akkor szerintem a nők tüntetnének, mert ugye azt szokták. Saját erejükből nem sok mindent képesek megoldani.
jaj hogyne, akivel meg nem mennek el a szupermodellek, csak az átlagos csajok, akkor azzal is baj van? :D
ha én is jól néznék ki, akkor a vállalhatóan kinéző csjaok jönnének el velem könnyen, mert most csak a rondák akarnának, de hát velük valahogy meg én nem szeretnék :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!