Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy az azonos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy az azonos neműekhez vonzódó emberek betegnek számítanak?

Figyelt kérdés
Az egyik fiú ismerősömet megkérdeztem arról hogy mit gondol a melegekről (én lány vagyok, a melegeket kifejezetten aranyosnak tartom) és az volt a válasza, hogy aki meleg az beteg. És én utánakerestem (csak pár oldalt néztem meg, és ott erről nem találtam semmit, de ki tudja.)

2013. okt. 27. 14:24
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
20-as, te elolvastad, amit írtam?
2013. okt. 27. 15:11
 22/54 anonim ***** válasza:
85%
Én egy darabig jobboldali beállítottságú voltam. Ott természetesen utálják a melegeket. Én is utálattal néztem rájuk! Nem természetes, deviánsok, férfihez nő való, meg a többi szokásos maszlag. Az idő előrehaladtával csalódtam a jobboldalban. Tipikusan azok az emberek gyűlölködnek, tőrnek pálcát mások felett, akik ugyanúgy rendelkeznek különböző defektekkel, erkölcstelenek! Azóta úgy állok a melegekhez, mint az összes többi emberhez. Mindannyian ugyanabban a szar világban kaparunk a holnapért. Ameddig nem tesznek ellenem, addig nem zavarnak. Én azt mondom, hogy nem betegség, ők egyszerűen ilyenek! Az már inkább betegség, amikor valaki megerőszakolja a saját családtagját, meg 13 évesen már megjárta a fél város!
2013. okt. 27. 17:53
 23/54 anonim ***** válasza:

"Az már inkább betegség, amikor valaki megerőszakolja a saját családtagját"

Az konkrétan büntetőjogi kategória lehet...

Politikáról: érthető a csalódásod a magyar jobboldalban, de ha van egy normális, konzervatív értékrended akár erkölcsi, akár gazdasági kérdésekben, akkor azokat nem kell ám feladnod, azzal ugyanis semmi baj (ahogyan azzal sem, ha valaki inkább a szociáldemokráciát vagy a liberalizmust tartja jónak). :)

2013. okt. 27. 18:06
 24/54 anonim ***** válasza:
64%
persze, elmegyek az orvoshoz, megmondom meleg vagyok, és kiírt fizetett betegszabadságra egy életre (nem)
2013. okt. 27. 18:11
 25/54 anonim ***** válasza:
0%

Én is jobb oldali vagyok. #tizenhármas#

Megkérlek nagyon szépen, hogy ne mondj olyanokat a jobboldaliakról, amik nem igazak rájuk!

És még jobban megkérlek, hogy ne kevered bele mindenbe a politikát, ahova nem tartozik oda!

2013. okt. 27. 18:49
 26/54 anonim ***** válasza:
52%
Hát neki úgy tűnik, összekapcsolódik a két dolog. Főleg, ha a "jobboldal"-t behelyettesíted azzal, hogy "Jobbik", akkor még jobban értheted, hogy mire gondolhatott. Nyilván nem úgy kell érteni a hozzászólását, hogy minden - mondjuk - Fidesz szavazó utálja a *uzikat (hülye trágárságszűrő!), legalábbis én nem így értettem...Kár továbbelemezni a dolgot, a politikai szimpátia sokaknál kihat a világképükre is, és arra, hogy miről milyen véleményt alkotnak.
2013. okt. 27. 18:56
 27/54 anonim ***** válasza:
Orwell - 1983. Legyél szíves, olvassad el. Utána nem fogsz mondani ilyeneket.
2013. okt. 27. 19:01
 28/54 anonim ***** válasza:
Elég sokszor olvastam, köszönöm. :)
2013. okt. 27. 19:06
 29/54 My Conserve ***** válasza:
100%

"Az egyik fiú ismerősömet megkérdeztem arról hogy mit gondol a melegekről, és az volt a válasza, hogy aki meleg az beteg."

Ezt azért szokták gondolni, mert a melegek egy fontos dologban eltérnek a többi embertől. Ilyenkor azt szokás gondolni, hogy a természet valamiféle "normális" embert célzott meg, de történt valamilyen probléma, betegség, ami miatt mégse normálisan fejlődött ki az adott ember. Az orvosok erre használják a "fejlődési zavar" kifejezést. Erre rengeteg példa van, és egy láb nélkül született kisfiút természetesen betegnek tartanánk (akkor is, ha ő maga felnőve már nem tartja annak magát).

A probléma az, hogy az azonos neműekhez való vonzódás nem okoz semmiféle fennakadást az adott ember életében. Nem lesz gyereke, az igaz, de napi szinten nem okoz neki problémát. Míg egy láb nélkül született ember minden nap kerekesszéket kénytelen használni, vagy más módon beilleszkedni a lábasok világába.

Az orvosok szerint sem betegség. Próbáld ki nyugodtan: menj be az orvoshoz, és mondd neki, hogy "segítsen rajtam, mert tetszik a Kati"! Ő biztosan nem fog felírni gyógyszert, nem fog kórházba küldeni, szurira és vérvételre se lesz szükség. A kórházakban nincsen ilyen osztály.

Ha gyógyszertárba mész, nem fogsz olyan gyógyszereket találni, ami a papírja szerint "enyhítheti az azonos neműekhez való vonzódást". Régebben gyártottak ilyet, de azokról kiderült, hogy a másik nemhez való vonzódásra is hatnak. Szóval nincsen rá gyógyszer se.

Ezek után miért is neveznéd betegségnek?

2013. okt. 28. 03:59
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem vagyok beteg ember....ez nem vírus nem baktérium így születtem meg ilyennek. Teljesen ép az elmém nem vagyok fogyatékos egyetemet végeztem és most is tanárként dolgozom. Nem vagyok a sátán küldötte sem mint ahogy azt a sok vallás őrült állítja(tisztelet a kivételnek). És aki azt állítja hogy beteg vagyok és fogyatékos hát...most erre mit mondjak, legszívesebben válogatott káromkodásokkal és ehhez hasonló nyalánkságokkal üvöltenék rájuk amíg nem zokognak de nem teszem mert velük ellentétben kulturált, tanult ember vagyok. Én nem üvöltözöm pl a Jobbikos pártgyűléseken hogy mocskos b**ik és nem dobok senkit fejbe tojással mint ahogy azt önök teszik a melegfelvonuláson. Nem valami kellemes ha egy ragacsos romlott tojással fejbe dob egy kopasz homofób állat-már elnézést a kifejezésért a világért nem akartam a törékeny kis lelkükbe taposni. Bár megtehetném mivel nekem már oly sokszor taposta a lelkembe sőt még jól gyomorszájba is rugdostak hogy véreset köhögjek persze a feljelentés nem ér semmit mert úgy is az önök pártjára állnak akkor...? Pedig még nem is vagyok az a "tipikus meleg" nem hosszú a hajam sem, nem nyávogok nem szeretek "plázázni" de bizonyára ezt érdemlem, én teljesen megértem a dolgot :)

Remélem az iróniát azt felfogta mindenki... -.-

2013. okt. 28. 07:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!