Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja itt mindenki hogy a "kigyúrt" emberek nem képesek rendes kapcsolatra és csak a külsőségek számítanak? Ők is ugyanolyan emberek mint a többiek, csak esetleg foglalkoznak magukkal.
Sokan a nagyon kigyúrtakra gondolnak ebben az esetben .
De én is járok konditerembe és nem csak azért h másoknak tettszem, hanem mert jobban érzem úgy magamat h nincs felesleg a hasamon sem és nem vézna vagy dagadt vagyok hanem izmosabb.
De nem szoktam az itteniek véleményére adni mert mindig volt és van is barátnőm.
én mindig izmos-párti voltam :D
elvárom, hogy egy srác legalább nálam erösebb legyen, dehát sajnos sok olyan van, aki ezt a mércét sem üti meg...
imádom, ha valaki izmos <3
Mert irigyek.
Azt hiszik ebben van a kulcs, hogy végre csajuk legyen, hogy felszednek 150 kilót.
az emberekben van egy ilyen előítélet...
egyébként én itt nem láttam sokszor hogy valaki ilyet írna
de a "ne általánosítsunk" szöveget vagy milliószor
Igaza van a 6. válaszolónak is, vannak köztük olyanok, akiknek, mivel a saját külsejük fontos, így a másokéval szemben is kritikusabb.
De akad olyan is, aki csak saját magára kényes, másokkal jóval "elnézőbb" vagy csak éppen nem a külső megjelenés határozza meg a vonzalmát, legalábbis elsősorban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!