Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek számítanak valamennyire a külsőségek, anyagiak. Vontok le következtetést a fiú órájáról?
Tehát ha megláttok egy fiút, tök ismeretlen számotokra, de látjátok, hogy egy elég drága (-ának tűnő) karóra van a kezén, abból következtettek valamire?
Mert ugye van a mondás, hogy egy férfi első számú ékszere az óra. Azért kérdem, hogy mennyire fontos "kiegészítő" úgymond egy jó óra.
Nekem akkor tűnik fel, hogy van órája, mikor valami extrás. Pl. ilyen kéken világító pöttyök mutatják valahogy az időt.
De nem bukatam arra a pasira, csak a kollégám volt :)
Rá se szarnak szerintem a te órádra. A cipő meg az öltözék a lényeg. Az a szembetünő meg az ember alatti. Ilyen apró vackok a kutyát nem érdekelnek. Amit fentebb írtam az kell hogy csúcskategoria legyen. AZok meg akik ilyen aranyorákra feszítenek, egyszerűen nem igényesek, hanem sznobok.
Nőknél a kis vacak ékszerek ilyenek, hogy én pl soha egyet meg nem figyelek rajtuk, annyira semmi nulla dolog, csak a nő meg az öltözéke. Ennyi ami számít.
Nekem egy 1500 Ft os óra van a kezemen, akkor ebből következik hogy ne számítsak semmi jóra????
Bezzeg amikor meg kell mondani az időt, akkor jó vagyok :D
"A cipő meg az öltözék a lényeg."
A cipő meg az öltözék már megvan, ezért írtam, hogy óra, mint "kiegészítő". :)
Érdekes mód sokaknak mégis úgy jött le, hogy szakadt ruhához akarok venni egy király órát, és azzal villogni. Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!