Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon gondolkozok, hogy általában miért az agyon szolizott, póthajú, pláza cicák számítanak full 10/10-s csajnak?
Figyelt kérdés
Én ezt pasiként kérdezem, ha hallok ilyet, hogy ilyen nőre mondják, hogy ez egy bombázó istennő én akkor mindig megmosolyodok és fogom a fejem. Volt egy korszakom mikor ilyen nőkre hajtottam sikertelenül, mert én nem voltam olyan, mint akik ők szeretnének, de magam se értem mit tartottam bennük vonzónak. Mikor lehet, hogy jó testük van, ami mégse olyan szép, mert nem igazán értem minek szoliznak az emberek amikor ott a Nap ami ráadásul egészségesebb is és szebb színünk is lesz tőle, a szolizástól meg egyáltalán nem lesz természetes. A pozitív kisugárzásuk meg egyenlő a nullával ráadásul tök csúnya az arcuk. Most akkor a csúnya emberek számítanak szépnek? Hát szép világ nem mondom.2013. jún. 20. 12:13
2/6 anonim válasza:
Pedig mennyire igaza van :D Minden pasinak van olyan korszaka amikor csak az számít neki h felszedjen valami plázapic.sát. Aztán van aki kinövi és a normális, természetes szépségeket keresi és van aki úgy marad. Sztem azért ezt tartják fullosnak mert az a jajjj de menő aki egy ilyet tud mutogatni maga mellett.
3/6 anonim válasza:
mert az emberek idióták, részben mindig a külsőségekre adnak, részben pedig nem látnak a smink alá ami olykor meglepő eredményeket tárna fel, mégpedig hogy a csajon annyi a vakolat hogy nélküle felismerni is nehéz...
Én a menyasszonyom úgy szeretem ahogy van, sőt úgy jobban :)
Nyilván úgy is gyönyörű ha 1-1 olyan alkalomra kikeni magát, de jobb ha őt látom és nem azt aki akkor néz rám ha kivakolja magát... :D
4/6 anonim válasza:
Nekem sosem jött be ez a fajta :D
5/6 anonim válasza:
A fiatal fiúk 90%-a ilyen nőkre/lányokra bukik. Mivel fiatalok, kiakarják használni a fiatalságukat, nem kérnek a komoly kapcsolatokból, a lényeg, hogy legyen két nagy cici, meg egy szép nagy kerek popsi, aztán mehet a kufirc. 22-23 éves korban vagy a felett ezek a dolgok inkább háttérbe szorulnak, a fiúk egy része átértékeli az életet, a munkát, a tanulást... meg hasonlók. Ekkor kezdenek megkomolyodni (már aki) és a komolyságba beletartozik a komoly kapcsolat pártolása, érettebb, normálisabb lánnyal egyaránt. Nem hiába nem ismerkedem 22 év alatti fiúkkal.
6/6 anonim válasza:
Tökéletesen lehet szűrni ezzel az értelmesebb embereket. Aki IQ fighter, az tuti, hogy egy ilyen nőre csorgatni fogja a nyálát és álmodozni fog róla. Aki pedig ostoba nő, az irigykedik, hogy hú, ő jól néz ki. Szóval számomra csak azt jelenti, hogy ostoba az illető, aki egy ilyen kirívóan szexre összerakott egyedre azt tudja mondani, hogy álmai nője. Ott az illető álmaival van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!