Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú megkérdezte, hogy járnék-e vele. Azt mondtam, még gondolkozok. Mit mondjak? L/12
"nem OLYAN járás, nálunk az annyi, hogy kézenfogva sétálsz, ölelgeted...stb."
Azt Te csak hiszed. Addig, hülyiteni amíg le nem fektet.
Hány éves amúgy a barátod?
Menjetek randizni, hogy jobban megismerjétek egymást.
Tehát: "Szerintem nem kéne járnunk még, de elmehetnénk randizni néha, és ha továbbra is szeretjük egymást akkor járjunk!"
Anyukádnak mond meg, hogy már nem vagy kislány, és különben sem akarsz ölelésen kívül semmilyen fizikai kapcsolatot a fiúval.
A fiút ilyen korban és a későbbiekben méginkább az fogja hajtani ami a lába között van! Te akarsz valami kedves aranyos kislányok logikájának megfelelőt, ő pedig kőkemény evolúciós fajfenntartó ösztönökkel teli közeledést fog átélni. Persze vannak kivételek, de szerintem jobb lenne ha max a barátaid szintjén tartanád meg a fiút és megmondanád neki hogy a nagylányok és a nagyfiúk járnak egymással, de nem ő és nem te!!!
Tanuljatok sportoljatok és az eszetek azon járjon hogy jobb emberek és értelmesebb felnőttek legyetek mint a nagyátlag! Minden más pedig csak ezután jön!!!!
(Ez persze nem vonatkozik az önsimogatásra, mert az a saját testi tanulásod és fejlődésed fontos részét képezi. Ha foglalatoskodsz ilyenekkel akkor oké, de ha nem, akkor is oké, de másokéval még ráérsz foglalkozni!)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!