Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányon műszempilla/műköröm/stb. van, akkor miért egyből elítélendő és/vagy pláza p*csa?
Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 21:09
2/8 anonim válasza:
Én pl nem ítélem el őket de ha látom hogy az iq-ja a betonnal egyenlő akkor viszont kiröhögöm.
3/8 anonim válasza:
Nekem van műkörmöm, mégsem vagyok plázacica!;)
4/8 Antonius Caepio válasza:
Nem elítélendő, de ha érdekel a magánvéleményem, szerintem a legtaszítóbb kiegészítő, amit egy nő hordhat, az a műszempilla. Engem kiráz tőle a hideg. A műkörömmel nincs gond, ha igényes és jól áll a lánynak.
5/8 A kérdező kommentje:
amúgy miért ennyire visszataszító a műszempilla? :)
2013. máj. 29. 21:15
6/8 anonim válasza:
Csak akkor visszataszító ha rosszul van megcsinálva és nagyon hosszú és igénytelen, de amúgy szerintem semmi gond sincs ezzel! :) Inkább legyen nőien egy lány mint fiúsabb!
15/L :)
8/8 anonim válasza:
Műcicik, műszempilla, műköröm...
Egyszerűbb ha idedobja nekem a pináját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!