Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen a szép nő? Éa mivel lehet benneteket elcsábítani? A narancsbőr visszataszító számotokra? Műszempilla túlzás? Műköröm és ilyenek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 22:41
1/18 anonim válasza:
semmiképpen sem műkörmös és műszempillás. 23F
2/18 anonim válasza:
Elmondom, hogy mi a tökéletes módszer arra, hogy elcsábíts egy férfit.
Hívd félre valahol. Emeld fel a pólód és villantsd ki a cicid.
Narancsbőr nem érdekel, de a műszempilla, műköröm visszataszító számomra. Soha nem foglalkoznék műnővel, legfeljebb egy dugás erejéig.. vagy kettő.. esetleg három, vagy meg nem hatázorott számú inkább.
21 Férfi
3/18 anonim válasza:
Legyen természetes!Ne legyen plázacica, és ne legyen túlságosan vékony!A mostani barátnőm 178 cm 80 kg, de tökéletes alakja van!!!narancsbőr??és akkor mi van, egy nő attól ugyan olyan szép!
4/18 anonim válasza:
olyan hogy csúnya nő nincs! Én láttam már olyan nőt-(ket),
akik nem tetszetek nekem! DE AZÉRT ŐK NEM CSÚNYÁK! Minden nő szép, csak a férfiak izlése szelektálja kinek mely ,,tipus"!
5/18 anonim válasza:
nincs csúnya nő! Csak még nem ittál eleget :-D
6/18 anonim válasza:
de hidd el van csúnya nő XD ahogy csúnya pasi is :D:D
7/18 anonim válasza:
Csúnya nő nincs, csak kevés pia:D
8/18 anonim válasza:
Válaszoljatok már rendesen, engem is érdekel a válasz! Nő vagyok.
9/18 anonim válasza:
Lányok!
Mindenki szép, legalábbis mindenki tetszik valakinek.
Valakinek a mûköröm, valakinek a szilikon...
Deritsd ki a kiszemelted mit kedvel.
Én pl. a sminket utálom.
10/18 anonim válasza:
A sminktől én is rosszul vagyok. Meg a magassarkútól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!