Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen a szép nő? Éa mivel lehet benneteket elcsábítani? A narancsbőr visszataszító számotokra? Műszempilla túlzás? Műköröm és ilyenek?

Lány vagyok és le vagyok döbbenve! Komolyan léteznek még IGAZI pasik akik nem az olyan szilikonozott, agyon sminkelt, csontkollekciókra buknak?
De lám..vannak még csodák(az eddigi válaszokat tekintve). Pedig már kezdtem lemondani rólatok.

Jó, akkor te vigasztald magad azzal, hogy aki nem szereti a műnőket az biztos kisp*csű, szétállúfogú, tetőtől talpig nagy gennyes pattanásokban úszó kis p*cs.
A valóságban nem így van, sőt. Egy műnőt sokkal egyszerűbb lefektetni, nyisd ki a szemed, ha úgy gondolod, hogy nem így van. A természetes nők sokkal vonzóbbak, megintcsak nyisd ki a szemed.

ne legyen mű
minden legyen természetes

Szerintem nem visszataszító. Miért probléma az, ha valaki ad magára...
Nekem is van műkörmöm és festem magam, még sem nézek ki úgy, mint egy plázap*csa vagy cicababa. Sőt.. A jó ízlés keretein belül is lehet gondolkodni. A társaságomban lévő férfiak 99%-a azt sem tudja, hogy amit a kezemen lát, az műköröm.
De hogy a kérdésre válaszoljak, soha senkit nem zavart sem a körmöm, sem a hajam, sem a sminkem. Még a narancsbőr sem, engem annál inkább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!