Miért divat a MŰhaj, MŰköröm, MŰszempilla. Minden mű. A természetest semmibe nézik? Mi a véleményetek róla?
Mert a filmek, és úgy az egész média egy lehetetlenül magasfokú szépséget tart ideálisnak, csakhogy ezt a szépséget nem lehet elérni még műtétekel sem.
Láttam a neten egy videót.
Bevittek egy egyszerű nőt, megvilágították az arcát, és máris fiatalabbnak tűnt. Aztán jó sok sminket kentek rá, és a haját is órákig csinálták. Majd a kép elkészülte után photosoppal megnyújtották a nyakát, kisebbre vették a ráncait, a homlokát, és úgy minden hibát, és aránytalanságot eltűntettek.
Végül a képen teljesen máshogy nézett ki, mint a valóságban, mikor bement a fotózásra.
Nem tudom, hogy miért vált divattá, de egyszerűen undoritó ez az egész. Az ember próbálná felvenni a versenyt vmilyen szinten, de lehetetlen. Hosszu hajam van, amit évek óta növesztek, de mégsem olyan hosszu mint annak aki 60 ezerért felcsatoltatott egy gusztustalan műhajat. Hosszu szempilláim vannak, de a műszempilla mellett nem tűnik annyira hosszunak. És ami legujabban bosszant, az a színes kontaklencse. Elvileg szép világoskék szemem van, na de azért annyira nem mint a régi bounty reklámos csajnak, amit manapság bárki elérhet egy kontaklencsével...
A műköröm az egyetlen műbiznisz amit kipróbáltam, azt mondjuk szeretem, mert amugy mindig letörtek a körmeim, pedig a hosszut szeretem.
Szóval remélem hamarosan visszajön a divatba a természetesség :)
Gondoltam,ezért másoltam be :)
Ha valaki kiváncsi rá,nézze meg ezt is : http://www.youtube.com/watch?v=jSFD0Ni7miA&feature=related
csak érdekesség képpen :)
Kedves, 15:23...
Látod, teljesen magad ellen beszélsz.
Azt mondod, hogy nem olyan szépek a körmeid és hamar letörnek, s ezért műkörmöt használsz. Na, képzeld el hogy másnak nincs hosszú haja/szempillája s ezért műt használ. Másnak nincs olyan szép kék szeme, mint neked, de ő is vágyik rá, úgy mint te a szép, hosszú körömre és vesz színes kontakt lencsét... Nincs ezzel semmi probléma, csak nem kell túlzásokba esni. Van olyan műszempilla, aminek természtetes a hatása. A póthaj, ha jól van felrakva, nem látszik hogy nem eredeti( és persze ha rendszeresen újrarakatja a tulajdonosa)... Semmi baj nincs a "mű" dolgokkal, amíg szép. Mindenkinek más tetszik és sztem az a lényeg, hogy mki önmagának tetszen és legyen elégedett. Ha vki "műnőként" tetszik magának, az ő dolga, nem?
Engem speciel a fiús lányok borítanak ki...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!