Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő a biszexualitás? Mi a baj vele tulajdonképpen?
Azért ítélik el sokan,mert nem természetes.És nálad is lehet,hogy csak a divat miatt alakult ki.Más akarsz lenni,mint a többiek.A te korodban ez természetes.Van aki a ruházkodásában,hajviseletében keresi a másságot.
Ha viszont továbbra is ez okoz neked boldogságot,ne menj férjhez,és ne szülj gyereket.Hogyan akarsz majd egy férfi mellett élni egész életeden át?Vagy mellette akarsz egy barátnőt is tartani? Az a kapcsolat biztos kudarcához vezetne.Komolyan gondolkodj el,hogy mit akarsz,mit vársz a jövődtől?
Elég baj a b*ziságod, de nem a te hibád a média beszélte beléd, hogy ez normális és elfogadott.
Lelked mélyén te is érzed, hogy ez nem elfogadott, deviáns, elítélendő.
Mit tett az SZDSZ a fiataljainkkal??? :(
Hogy lenne már elítélendő? Jajj ez akkora hülyeség!! Én is biszex vagyok, semmivel nem érzem magam kevesebbnek, mint egy heteroszexualitás, sőt! A mi körünkben sokkal elfogadóbbak vagyunk úgy általában mindennel szemben, ami más.
Én az utcán is éppúgy megnézem a lányokat, mint a fiúkat, mindenki tudja rólam, a családom is, a barátaim is, sőt, a jelenlegi párom is, és nem zavar senkit, nem részesülök emiatt különleges elbánásban. Ugyanolyan embernek tartom magam, mint a heterók, se rosszabb, se jobb nem vagyok, csak egy átlagos lány.
nem tudtok szöveget értelmezni leírta hogy 2 lányba szerelmes volt ehhez semmi köze a médiának vagy a divatnak
semmi baj sincs veled ha vonzódsz a lányokhoz is ez a te életed a lényeg az hogy boldog légy
Te kérdeztél édes, akkor meg ne kérd ki magadnak, nem én tukmáltam rád a véleményem... Bár gondolom neked is csak az ajnározó vélemény, a jó vélemény...
Ettől még így gondoljuk páran.
De ha így jobban tetszik: Deviáns, ferde hajalmú, perverz, aberrált, beteges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!