Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az elítélendőbb? A Biszexualitás vagy a homoszexualitás?
Figyelt kérdés
A kérdés adott...
(Hetero vok, csak kíváncsi vagyok :P)
2010. febr. 4. 15:59
1/30 anonim válasza:
szerintem egyik sem elítélhető!
2/30 anonim válasza:
Hivatalosan egyik sem, de meglátjuk mit hoz a választási év.
3/30 anonim válasza:
Fiúknál mindkettő, lányoknál egyik sem. Ez nem vicc..
4/30 anonim válasza:
Hát, igen, valahol az utolsónál van az igazság... álszentek az emberek nagyon.
5/30 A kérdező kommentje:
hát nem tudom,
a fiú biszex az szerintem egyenlő a lány biszexszel, hiszen ott mindenki mindenkivel...
nagy különbséget nem látok
2010. febr. 4. 16:07
6/30 anonim válasza:
Miért kellene elítélni, bármelyiket?
Mi közünk hozzá?
7/30 anonim válasza:
Az jó, ha Te nem látsz különbséget. Te sok férfira jellemző, hogy "mocskos b*zik"-ról beszél, miközben leszbiszexre veri.
8/30 anonim válasza:
Nem vagyok álszent, de egy férfi legyen férfi a f*szba is. Ha megkülönböztetjük a nemeket, akkor miért ne vonatkozhatnának külön "szabályok" rájuk???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!