Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye még nem a biszexualitás kategória?
Figyelt kérdés
Nő vagyok és a férfiak érdekelnek, nem tudnám magam elképzelni leszbikusként, de még biszexként sem. Azonban van egy leszbikus lány, aki iránt furcsa érzelmeket táplálok. Tetszik a stílusa, a viselkedése, a hangja, úgy alapjába véve tökéletes és ő az egyetlen lány (fura ezt kimondani), akivel bármit el tudnék képzelni, de talán azért, mert annak ellenére, hogy szép, elég fiús, nem egy tipikus nőies nő. Ilyen megeshet egy emberrel?2010. máj. 8. 00:05
1/5 anonim válasza:
Most mit aggódsz ennyire? És akkor mi van ha bi vagy? Nőknek ez elnézhető. :D
2/5 anonim válasza:
Igen, megeshet. A Kinsey-skála szerint van benned ezek szerint egy icipici hajlam, nem sok, de van.
Ha nem érzed magad biszexnek, nem vagy az. De ítélni, címkézni sem kell, önmagad. Ez van, el lehet fogadni vagy sem, lehet tőle szenvedni vagy sem.
Egyébként semmi gond ezzel, remélem te is tudod. :)
[Másrészt, a kutatás szerint az is megnyilvánulás, ha valakinek megtetszenek pl. külső tulajdonságai és kicsit irigykedsz rá.]
3/5 anonim válasza:
Hát figyelj ha el tudnád képzelni hogy azzal a lánnyal járj komolyan, meg szexet meg mindent ami hozzá tartozik akkor bizony biszex vagy.
4/5 anonim válasza:
Mos én is egy pont ilyen lányba szerettem bele amilyen neked is tetszik Kedves Kérdező. És bevallottam neki h többet érzek iránta mint szimpla barátság és ez a barátságunk végét jelentette...:-(
32/f
5/5 anonim válasza:
sőt, ha vele maradsz egy életre, akkor leszbikusság, hiába tudnád elképzelni a szexet pasival is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!