Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda pasiknak csak sz örök magány jut?
Miért siránkozik minden előnytelen külsejű pasi hogy nincs nőjük? Ha lenne akkor mi lenne? Én 20 évesen azt vettem észre a lányoknál hogy nekik azok a pasik jönnek be akik nem rinyálnak hanem határozottak.magabiztosak és humorosak, egyszóval akik mellett nőnek és nem pszihológusnak érzik magukat.
Ha pedig nem vagy ki békülve a kinézeteddel akkor változtass stílust(öltözködés,haj stílus,edzés a sportos kinézetért és néhány kiegészítő).
bizony, bizony.
Örök fájdalom és örök magány.
Valakiknek ezt is viselniük kell, különben az univerzum nem tudná kiegyenlíteni magát és az beláthatatlan következményekkel járna.
ui:
De az univerzum nem egy roha--ék, köcsög, ge--i, megadja az esélyt a változásra és neki csak pillanatnyi negatívumok kellenek. Tehát ha erős vagy és domináns, legyőzheted az univerzum rezonanciáját, csak felül kell múlnod, ami azt jelenti, hogy nem az univerzumot kell felülmúlnod, hanem egy sokkal erősebb, sokkal keményebb ellenféllel kell megküzdened, és ez az ellenfél, saját magad!
#46 a csúnya lányok is egyedül vannak
45 voltam
Szerintem ronda ember nem létezik csak önbizalom hiányos ugyanis a szépség relatív fogalom. Aki rondának tartja magát annak meg van a lehetősége változtatni csak nem akar.
''Minden fájdalmat köszönj
magadnak
Nálad a kulcsa annak a lakatnak
Ami a börtönöd ki tudja nyitni
De könnyebb a panasz vagy épp
a hiszti''
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!