Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lesz így velem, örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz így velem, örök magány a sorsom?

Figyelt kérdés

Teljesen megkeseredem, ahogy telnek a magányos éveim és egyre biztosabb vagyok benne, hogy csak is a ronda külsőm miatt nem kellek egy lánynak sem. Gyűlölöm az embereket is, csak a rosszat látom mindben, akik ártani akarnak nekem vagy kigúnyolni a rondaságom miatt és a lányokban is mindben az aljas, szívtelen, önző csak a legjobb pasikkal kedves lényt látom. Ezt is tapasztalom ráadásul, hogy például egy magas, izmos, kondis haverommal nagyon kedvesek és közvetlenek a lányok, nekem meg még sokszor köszönni sem szoktak, annyira észre sem vesznek. Belefáradtam, hogy a külsőm miatt ennyire undorodnak tőlem a lányok, nincs már senkii sem, aki tudna szeretni, nem értem, miért van sok ronda srácnak akkor mégis barátnője?! :(

A sok jó pasi minden héten más lánnyal szexelhet, nekem meg még egy ölelés sem jut egy kedves lánytól sem. :(

2012. nov. 27. 23:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

"Gyűlölöm az embereket is, csak a rosszat látom mindben"

Ja, fix, hogy a külsőddel van baj, hülyegyerek.

2012. nov. 27. 23:44
 2/17 anonim ***** válasza:
ne legyél szomorú. ha szomorú vagy nincs jó kedved. ha rossz kedved van azzal lehúzol másokat is. gondolj bele te se szívesen társalogsz olyannal aki búvalb.szott. legyél életvidám, önbizalommal teli és próbálkozz sokat, előbb-utóbb találsz majd egy lányt!
2012. nov. 27. 23:45
 3/17 anonim ***** válasza:

Nem szép embernek is lehet pozitív a kisugárzása...

Azt ajánlom érj el sikereket az élet más területén, hogy pozitívabban lásd a világot és a nőket.

2012. nov. 27. 23:45
 4/17 anonim ***** válasza:

"Belefáradtam, hogy a külsőm miatt ennyire undorodnak tőlem a lányok, nincs már senkii sem, aki tudna szeretni, nem értem, miért van sok ronda srácnak akkor mégis barátnője?! :( "

Na tessék, le is írtad, hogy sok ronda srácnak is van barátnője.

MAGABIZTOSSÁG!!! Csak így érsz el sikereket nőknél.

2012. nov. 27. 23:47
 5/17 anonim ***** válasza:

á még a ''jó pasinak'' sincs barátnője nyugi :)

17/F

2012. nov. 27. 23:52
 6/17 anonim ***** válasza:

JA JA ÁTÉRZEM A FÁJDALMAD ÉN IS UTÁLOK MINDENKIT, EGY NAGYON NEGATÍV EMBER VAGYOK MERT MÁR UNOM AZ EGÉSZET.

és nekem egy lány mondta azt hogy legyek vidámabb mert így csak megutálnak az emberek

2012. nov. 27. 23:52
 7/17 Hagymásbab@ ***** válasza:
100%

Hát kíváncsi lennék arra először is, hogy hány éves vagy.

A kérdésedre válaszolva, hát itt elég sok gond van a fejedben és úgy gondolom itt a külsőd a legkevésbé a probléma, bármilyen furán is hangzik.

Persze értem, hogy ez egy folyamat, nyilván ért sok csalódás mire ennyire elkeseredtél, de hidd el mást is ért csalódás. Ha ennyire negatívan gondolsz magadra, akkor tényleg soha a büdös életbe nem lesz társad. Amíg nem tudsz megbékélni a külsőddel és nem találod meg a saját értékeid addig esélyed sem lesz, hogy változtass ezen a helyzeten. Itt nem csak a külsőről van szó, egy nőnek férfi kell, nem kislány, férfiakhoz vonzódnak szexuálisan. Viselkedj férfi módjára, akkor majd rád is másképp fognak nézni. A külsővel kapcsolatban annyit tudok még elmondani, hogy más dolog az ha valaki nem éppen fotómodell alkat és más dolog az ha valaki igénytelen, ápolatlan. Tehát, attól mert még nem vagy szép adhatsz magadra, persze nyilván nem tudom mennyire vagy igényes magadra, csak úgy mondom. A nőket taszítja az igénytelenség, ápolatlanság erre nagyon figyelj ha barátnőt akarsz. Edzeni meg te is elmehetsz, senki sem születik kisportolt testtel. Tehát ha teszel érte, neked is lehet jó fizikumod. Tanácsom az lenne, hogy egyenlőre ne foglalkozz a csajokkal, próbáld meg elfogadni saját magad, próbálj meg örülni annak ami van, pl egészség, család stb. És kezdj el edzeni, aztán majd csak lesz valahogy. :)

Béke!

2012. nov. 27. 23:56
 8/17 anonim ***** válasza:
7-es te nem vagy egy hülye ember
2012. nov. 27. 23:59
 9/17 anonim ***** válasza:

Próbálj ne foglalkozni vele, és más elfoglaltságokat keresni!

Utálatos emberek mindenhol vannak, nem kell messzire menni keresni! :)

2012. nov. 28. 00:02
 10/17 anonim ***** válasza:
90%

Üdv, én egy külsőre jól kinéző de belsőre rohatd alma vagyok, sok lány azt hiszi, h én vagyok a legfinomabb, ez afféle felszínesség. Aztán amikor belémharap és ott a foga között a kujkac, rájön h hoppá, majd elhajít. Majd keres egy másik szép piros almát, hátha abban nem harap a kukac.:P

Az ilyen ütött kopott külsőre ronda almák amik ott hevernek a földön a lába előtt lehetnek akármilyen zamatosak, mégcsak meg se fog fordulni a fejében h ehetők egyáltalán.

Ezek a természet általános törvényei. Ezen nem tudsz változtatni.

De ha az összes hal megdöglött a tengerben akkor is a remény hal meg utoljára.

Akármilyen ütött kopott is vagy, nem mindegy hogy melyik fáról estél le, nem tudhatod ki sétál majd el alatta.;-)

2012. nov. 28. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!