Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iuventus ventus kérdése:

Létezik az örök magány?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elgondolkoztam azon, hogy létezik-e olyan, hogy valaki soha se legyen szerelmes. Még csak egy aprócska fellángolás sem, soha semmi több barátságnál, vagy esetleg szexuális vonzódásnál (mert ha az nem lenne, rá lehetne fogni, hogy aszexuális, de így)

Létezhet az, hogy valaki szerelem nélkül éljen? És közben vágyon rá? Elhatalmasodik néha felette a vágy a szerelemre, de soha senki iránt semmit.

Normális válaszoknak jobban örülnék, köszönöm őket előre is!

17/F

2011. okt. 1. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
igen asszexualitás a neve
2011. okt. 1. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Szociopaták, nárcisztikus személyek és pszichopaták képtelen a szerelemre. A nárcisztikus személyek talán képesek rá, de ők önmagukba szerelmesek.

Egyszóval a kérdésedre a válasz: Igen létezik.

2011. okt. 1. 21:18
 3/8 Róbert Nagyúr ***** válasza:
36%

vagy mentálisan nem vagy 100-as, vagy pedig el kellene menned bulizni.

Tudja a fene ha innál 1 kicsit oldódnál 1 kicsit és lehet, hogy változnál.

Esetleg pszichológus vagy pszichiáter.

2011. okt. 1. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt írta, hogy szexuális vágyai vannak. Tehát aszexuális nem lehet, az alkohol meg ilyesmihez hozzásegítheti, de szerelemhez nem.
2011. okt. 1. 21:37
 5/8 Smartguy86 ***** válasza:
Az nem tud mást szeretni, aki magát se tudja.
2011. okt. 1. 21:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, 21:37-nek meg külön!

Bár okosabb nem lettem.

2011. okt. 1. 22:11
 7/8 anonim válasza:
Igen, létezik az örök magány. De azt nem értem, miért gondolod, hogy az örök magányos nem lehet szerelmes.
2012. jan. 3. 10:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Jó régi a kérdés, de mivel engem is érint, emiatt írok.

Az előző hozzászóló gondolatát folytatva, szerintem is létezik ilyen.

Az kimaradt a lehetőségek sorából, hogy mi van azokkal, akik hozzám hasonlóan félénk természetűek, és szerencséjük sincsen ilyen tekintetben? Az ilyen embereknek csak az ún. plátói érzelmek maradnak, és emiatt sajnos kegyetlenül szenved az ember. Így pedig mi más maradhatna, mint a magány, és a beteljesületlen vágyak tömkelege.

2012. dec. 12. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!