Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az örök magány?
Sziasztok! Elgondolkoztam azon, hogy létezik-e olyan, hogy valaki soha se legyen szerelmes. Még csak egy aprócska fellángolás sem, soha semmi több barátságnál, vagy esetleg szexuális vonzódásnál (mert ha az nem lenne, rá lehetne fogni, hogy aszexuális, de így)
Létezhet az, hogy valaki szerelem nélkül éljen? És közben vágyon rá? Elhatalmasodik néha felette a vágy a szerelemre, de soha senki iránt semmit.
Normális válaszoknak jobban örülnék, köszönöm őket előre is!
17/F
Szociopaták, nárcisztikus személyek és pszichopaták képtelen a szerelemre. A nárcisztikus személyek talán képesek rá, de ők önmagukba szerelmesek.
Egyszóval a kérdésedre a válasz: Igen létezik.
vagy mentálisan nem vagy 100-as, vagy pedig el kellene menned bulizni.
Tudja a fene ha innál 1 kicsit oldódnál 1 kicsit és lehet, hogy változnál.
Esetleg pszichológus vagy pszichiáter.
Köszönöm a válaszokat, 21:37-nek meg külön!
Bár okosabb nem lettem.
Jó régi a kérdés, de mivel engem is érint, emiatt írok.
Az előző hozzászóló gondolatát folytatva, szerintem is létezik ilyen.
Az kimaradt a lehetőségek sorából, hogy mi van azokkal, akik hozzám hasonlóan félénk természetűek, és szerencséjük sincsen ilyen tekintetben? Az ilyen embereknek csak az ún. plátói érzelmek maradnak, és emiatt sajnos kegyetlenül szenved az ember. Így pedig mi más maradhatna, mint a magány, és a beteljesületlen vágyak tömkelege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!