Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem te nem tudod mi az a magány. Létezik az hogy csak egyetlen egy magányos ember van az egész Földön, és az is én lennék? Igen, létezik.
Soha nem volt barátnőm. Nem smároltam még. Nem voltam még egy buliban sem. Még a haverokkal sem voltam el sehol. Akinek megmondtam, hogy szeretem, az kiröhögött vagy soha többé nem láttam. 2x próbáltam öngyilkos lenni. 1 évig jártam pszichiáterhez. Majdnem minden nap álomba sírom magam.
16/F
U.I.: Mostanában orvoshoz járok, mert elég valószínű, hogy szívbeteg vagyok. Akarsz még rinyálni?
Na idefigyelj, nem vagy egyedül ezzel a helyzettel. Ne hidd, hogy csak te érzel így. Nekem a család az egyetlen kapcsolat a külvilággal, bár már lassan kezdenek körülvenni az emberek, de még mindig nem vagyok "tagja" egyetlen baráti közösségnek sem. Eddig se csók, se szex, se őszinte szeretet. Szóval próbálkozni kell, legalább 1 embert keress magadnak akiben megbízhatsz, aztán ha szerencséd lesz a többi jönni fog ha te is teszel érte valamit. Annyit szerintem te is tudsz, hogy diszkókba meg piálós helyeken ne keress ilyen embereket, mint amilyenre neked szükséged van. Sok sikert, és légy türelmes! Ha akarod írj, nekem is hiányzik egy ember akivel őszintén tudnék beszélgetni.
18/L
15:48 hozzáállás miatt nem leszek koleszos. :S
Bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!