Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintem te nem tudod mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem te nem tudod mi az a magány. Létezik az hogy csak egyetlen egy magányos ember van az egész Földön, és az is én lennék? Igen, létezik.

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 15:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
58%

nekem sincs párom

21/F

2009. okt. 18. 15:36
 2/22 A kérdező kommentje:
Attól , hogy nincs barátnöd, barátod, még nem feltétlenül vagy magányos, hiszen ott vannak a haverjaid stb. , de hát igen akkor van a baj ha már azok sincsenek ott.
2009. okt. 18. 15:39
 3/22 anonim ***** válasza:
66%

Soha nem volt barátnőm. Nem smároltam még. Nem voltam még egy buliban sem. Még a haverokkal sem voltam el sehol. Akinek megmondtam, hogy szeretem, az kiröhögött vagy soha többé nem láttam. 2x próbáltam öngyilkos lenni. 1 évig jártam pszichiáterhez. Majdnem minden nap álomba sírom magam.

16/F

U.I.: Mostanában orvoshoz járok, mert elég valószínű, hogy szívbeteg vagyok. Akarsz még rinyálni?

2009. okt. 18. 15:40
 4/22 anonim ***** válasza:
52%
Akkor csináld azt ami érdekel és ami leköt. Azt csak szereted, nem?
2009. okt. 18. 15:44
 5/22 anonim ***** válasza:
53%
mennyetek egyetemre, koleszba, igyatok minél többet, egyetemen egy vmi nem számít, a külső.
2009. okt. 18. 15:48
 6/22 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, nekem se haverok, se barátok, se nő, elvileg ezt hívják magánynak, de annyit utazom, hogy egyébként se tudnám megoldani, meg egész jól meg is vagyok nélkülük. de ha te rosszul érzed magad így, miért nem változtatsz?
2009. okt. 18. 16:12
 7/22 anonim ***** válasza:
82%
mindek sajáltatod itt magad? ez nem is kérdés... csak érdekel hogy mások mit reagálnak a kínodra... de tudod másoknak is vannak problémái, és midnenki egyedül oldja meg őket. sok sikert
2009. okt. 18. 17:08
 8/22 anonim ***** válasza:

Na idefigyelj, nem vagy egyedül ezzel a helyzettel. Ne hidd, hogy csak te érzel így. Nekem a család az egyetlen kapcsolat a külvilággal, bár már lassan kezdenek körülvenni az emberek, de még mindig nem vagyok "tagja" egyetlen baráti közösségnek sem. Eddig se csók, se szex, se őszinte szeretet. Szóval próbálkozni kell, legalább 1 embert keress magadnak akiben megbízhatsz, aztán ha szerencséd lesz a többi jönni fog ha te is teszel érte valamit. Annyit szerintem te is tudsz, hogy diszkókba meg piálós helyeken ne keress ilyen embereket, mint amilyenre neked szükséged van. Sok sikert, és légy türelmes! Ha akarod írj, nekem is hiányzik egy ember akivel őszintén tudnék beszélgetni.

18/L

2009. okt. 18. 17:39
 9/22 anonim ***** válasza:
krisz, hagydd már abba!!!!
2009. okt. 18. 17:40
 10/22 anonim ***** válasza:

15:48 hozzáállás miatt nem leszek koleszos. :S

Bocs az offért.

2009. okt. 18. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!