Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem te nem tudod mi az a magány. Létezik az hogy csak egyetlen egy magányos ember van az egész Földön, és az is én lennék? Igen, létezik.
de igen, én tudom hogy mi az - csak emlékeznem kell arra mikor tizenéves voltam
jó hír hogy mindig adódhat lehetőség arra hogy jobb legyen!
csak nyitott szemmel kell járni a világban.
25F
Igen furcsa a kérdésed...
Hasonló cipőben járok én is. De mostanra már sikerült haverokat/barátokat szerezni. Csupán kicsit nyíltabbnak, kíváncsibbnak kell lenned. Ezzel nem azt mondom, hogy teregesd ki mindenkinek a gondod bajod. Csupán próbálj meg beszélgetni, kommunikálni másokkal. Később az ilyen kommunikálások folyamán kialakulhat egy barátság, s máris ott tartasz, hogy vannak barátaid ismerőseid.
Az elején kicsit nehéz, tudom magamról. De meglátod sikerülni fog. Igaz nekem is csak 2 olyan haverom/barátom van s ennek már jó pár éve. S máris nem vagyok magányos.
De a szülőkkel mi van? Velük nem tudsz beszélgetni esetleg?
Ha gondolod, akkor válaszolj mélben. (Csupán kíváncsi vagyok azért kérdeztem).
Krisz
Én nap nagy részét egyedül töltöm félénk zárkozott ember
vagyok,de nem buslakodom próbálok tenni elene,és hinni
magamba.
Neked is ezt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!