Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lesz így velem, örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz így velem, örök magány a sorsom?

Figyelt kérdés

Teljesen megkeseredem, ahogy telnek a magányos éveim és egyre biztosabb vagyok benne, hogy csak is a ronda külsőm miatt nem kellek egy lánynak sem. Gyűlölöm az embereket is, csak a rosszat látom mindben, akik ártani akarnak nekem vagy kigúnyolni a rondaságom miatt és a lányokban is mindben az aljas, szívtelen, önző csak a legjobb pasikkal kedves lényt látom. Ezt is tapasztalom ráadásul, hogy például egy magas, izmos, kondis haverommal nagyon kedvesek és közvetlenek a lányok, nekem meg még sokszor köszönni sem szoktak, annyira észre sem vesznek. Belefáradtam, hogy a külsőm miatt ennyire undorodnak tőlem a lányok, nincs már senkii sem, aki tudna szeretni, nem értem, miért van sok ronda srácnak akkor mégis barátnője?! :(

A sok jó pasi minden héten más lánnyal szexelhet, nekem meg még egy ölelés sem jut egy kedves lánytól sem. :(

2012. nov. 27. 23:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
halgasd meg az ocho macho-tol a jó nekem az majd segít de komolyan , engem is visszahúzott sokszor a sőtétségből
2012. nov. 28. 00:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Adonisz, de volt már barátnőm, sőt évekig is voltam már kapcsolatban. Mindenki megtalálja a párját, ne csüggedj. Ha elindul a lavina, majd annyi csajod lesz, hogy nem győzöl választani!
2012. nov. 28. 00:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Volt egy időszak, amíg volt erőm nekem is bátorító mondatokat írni: de ennek vége, elfogyott a türelmem, köcsög.

Mondd már meg, hogy egy ilyen nyámnyila baromban mi tetszene egy nőnek? Még nem is láttalak, és nem is érdekel, hogy nézel ki, de hótzicher, hogy nem állnék le veled. Nincs kedvem hallgatni, hogy sajnálod magad 24/7. Mindenki másnak megvan a saját baja, ne zúdítsd ránk a hülyeségeidet.

Menj haza, sírd tele a párnád, aztán holnap reggel ébred új emberként: minden nő téged akar minden pasi téged irigyel. Aki nem, az meg hülye és bekaphatja.

Hidd el, az emberek 90 százalékát ez a mentalitás tartja életben, még ha nem is tudatos.

2012. nov. 28. 00:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Engem belesorolhatsz a magas, jó képű, udvarias, intelligens férfiak táborába, de 25 évesen még csak két barátnőm volt, akik közül az egyik épp két hete ültetett fel.

Lehet Te nem vagy külsőleg minden nő álma, de ettől még nem kell elkeseredni. Én tudom magamról, hogy nem merek kezdeményezni, visszahúzódó vagyok, így nagyon nehezen ismerkedem. Sajnos gyerekkorom nem volt, vagy legalábbis ami volt, az azzal telt el, hogy édesanyámat védtem az állat apámmal szemben, akinek hozzám soha egyetlen jó szava nem volt. Emiatt vagyok zárkózott és hiába halt meg, ezt az örökségét rám hagyta. De mindenben van valami jó: ha nagyon nehezen is engedek közel magamhoz embereket, akik igazán megismernek, nagyon megszeretnek, mert nagyképűség nélkül mondom, jó ember vagyok.

Próbálj meg erre gondolni Te is és meríts erőt ezekből az apróságokból, illetve tudd, hogy nem vagy egyedül a gondjaiddal.

2012. nov. 28. 00:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha csak negatívan tudsz az emberekhez állni és csak önsajnáltatod magad, soha nem lesz barátnőd, mert az ilyen emberrel tényleg szóba sem akarnak állni.

Magadon kell változtatnod és a hozzáállásodat. Légy pozitívabb, mert ha gyűlölködéssel csak elijesztesz mindenkit.

2012. nov. 28. 08:41
 16/17 Hagymásbab@ ***** válasza:
A legnagyobb köcsög te vagy 12-es! :)Ja és mi a bránert keresel itt, egyáltalán minek szólsz hozzá a témához, ha ennyire nem érdekel? Ha engem valami nem érdekel, akkor nem megyek oda okoskodni. Nyilván volt oka annak, hogy felnéztél erre az oldalra és, hogy hozzászóltál.
2012. nov. 28. 23:43
 17/17 Hagymásbab@ ***** válasza:
Elnézést a 12-es hozzászólótól, a 13-asnak szólt!
2012. nov. 28. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!