Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek meg egy lányt akivel eddig bunkó voltam?
Egy iskolába járunk csak ő eggyel alattam. Mindig csendben volt meg legtöbbször egyedül, az is látszik hogy nem valami pénzesek (azért sose koszos meg nem szakadt csak látszik) és szúrta a szemem valamiért és akkora egy roh@dék voltam hogy elkezdtem szekálni.
Sokszor beszóltam neki és ilyen központi ember vagyok vagy mi a suliban így többen is megtették.
Nyáron ugyanott dolgoztunk és rájöttem hogy igazából aranyos, értelmes, kedves szép lány.
Beszélgetni akartam vele, sokszor bocsánatot kértem de nem érdekli.
Mióta elkezdődött a suli azóta figyelem és kedves vagyok vele, az ajtónál előre engedem ha ott van vagy kinyitom neki mielőtt oda ér. A többiektől is megvédem ha esetleg szólnának neki valamit. Múlt héten el akartam hívni sétálni de nem jött velem hanem elküldött a 'csába.Meg azt hiszi, hogy csak szivatom.
Megbántam amit tettem és őszintén nagyon szeretném ha szóba állna velem. Megteszek bármit.
Hogyan bizonyítsam be, hogy komolyan gondolom?
18/F
Ha mindenben megváltoztál, akkor kitartás kérdése. Bár a legtöbb embernél nagyon sokat számít az első benyomás, ami valljuk be ez esetben elég balul sült el.
Pláne ha még sosem volt kapcsolata, eleve szégyenlős, visszahúzódó típus, akkor ha meg is bocsájt, akkor is tartani fog tőled.
Azért mindenben nem változtam meg de ebben pont igen. Már nem is ítélek elsőre meg ilyenek.
Amúgy ti meg tudnátok bocsájtani?
Ha teszem azt, a haverjaid előtt kérnél bocsánatot, akik előtt megaláztál és sértegettél, elgondolkodnék rajta. De akkor sem biztos, hogy ennél közelebb engednélek magamhoz.
Legyen ez tanulópénz a jövőre nézve.
A Szombat esti láz története csak mese.
Nem életszerű.
Nem akarok a jövőre és más lányra gondolni, azt akarom, hogy ő adjon nekem esélyt.
Tényleg? :D
hááát nem tudom...én is átéltem ezt, csak általánosban, és így visszagondolva arra, hogy egy gyereknek köszönhetően mennyien szekáltak, mennyit sírtam esténként, mert azt hittem, egy utolsó kis senki vagyok, hogy még néha az utcára sem akartam kimenni, mert rondának, kövérnek hittem magam...és utólag rájöttem, ezek elvesztegetett idők voltak, mert ha reális szemmel láttam volna a dolgokat, tudtam volna, hogy nem így van, nem voltam se csúnya, se kövér, és szerintem elég értékes ember is vagyok, egy kis p.cs miatt annyi időt és energiát elpazaroltam, és a legjobb, hogy ezeket az emlékeket már sosem tudom kitörölni az életemből és az elvesztegetett időmet sem kapom vissza...szóval a lány helyében én is elküldenélek a halál f@ßára is. szerintem felejtsd el.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!