Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyik haverom nőjével voltam/v...

Egyik haverom nőjével voltam/vagyok. Szerintetek mit csináljunk?

Figyelt kérdés

Nem olyan jó haverom igazából csak köszönünk meg időnként beszélünk fél vagy egy órát de a barátnője jó. Először csak vigyorogtunk egymásra mint két hülye aztán oda mentem hozzá és belemerültünk a beszélgetésbe, már ott szerelmes lettem belé és kívántam. Elkezdtünk találkozgatni és egyik alkalommal neki estem, ő eltolt, másodszor engedte de csak nyalakodtam, utána eszembe jutott, hogy úristen mit csinálok. Egy ideig nem találkoztunk de utána újra megkerestem és 3 hét alatt 7x voltunk együtt. Azt mondta, hogy a barátja alig foglalkozik vele és csak azért nem szakított még vele mert nem tudna kihez menni. A szülei nem élnek, az élő rokonaival meg nincs jó kapcsolata és ő még tanul. Megkérném, hogy költözzön hozzám csak nem tudom, hogy a srácnak hogy állna a szája vagy akármi. Szerintetek?

27/F

2013. aug. 28. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Ezt most csak úgy mondom neked, igaz rá lehet jönni, de kicsit úgy írtad mintha a haveroddal kezdtél volna szemezni :D Persze oké, rájöttem, hogy nem de na :D

Amúgy így titkosan ne csináljátok. Szakítson, vagy ha nem akar, te dobbants.

2013. aug. 28. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem is érdemelsz meg másmilyen nőt. Szégyelljétek magatokat.
2013. aug. 28. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Magyarán érdekből van a haveroddal.

Szerinted veled nem csinálná meg majd ugyanezt, ha megun?

Súgok: DE.

2013. aug. 28. 20:52
 4/5 bakur12 ***** válasza:
A csaj szakitson a pasijaval => Fogadd be a lakasodba. A tobbi megoldodik magatol.
2013. aug. 28. 20:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Annyi a különbség köztünk hogy én nem azért tartok nőt, hogy takarítson meg kaját csináljon és munka után nem ülök a gép meg tv elé és az összes barátnőmről gondoskodtam. Érthető, hogy megunta. Ha engem is megcsalna azt észre venném mert mindig figyelek.
2013. aug. 28. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!