Egyik haverom nőjével voltam/vagyok. Szerintetek mit csináljunk?
Nem olyan jó haverom igazából csak köszönünk meg időnként beszélünk fél vagy egy órát de a barátnője jó. Először csak vigyorogtunk egymásra mint két hülye aztán oda mentem hozzá és belemerültünk a beszélgetésbe, már ott szerelmes lettem belé és kívántam. Elkezdtünk találkozgatni és egyik alkalommal neki estem, ő eltolt, másodszor engedte de csak nyalakodtam, utána eszembe jutott, hogy úristen mit csinálok. Egy ideig nem találkoztunk de utána újra megkerestem és 3 hét alatt 7x voltunk együtt. Azt mondta, hogy a barátja alig foglalkozik vele és csak azért nem szakított még vele mert nem tudna kihez menni. A szülei nem élnek, az élő rokonaival meg nincs jó kapcsolata és ő még tanul. Megkérném, hogy költözzön hozzám csak nem tudom, hogy a srácnak hogy állna a szája vagy akármi. Szerintetek?
27/F
Ezt most csak úgy mondom neked, igaz rá lehet jönni, de kicsit úgy írtad mintha a haveroddal kezdtél volna szemezni :D Persze oké, rájöttem, hogy nem de na :D
Amúgy így titkosan ne csináljátok. Szakítson, vagy ha nem akar, te dobbants.
Magyarán érdekből van a haveroddal.
Szerinted veled nem csinálná meg majd ugyanezt, ha megun?
Súgok: DE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!