Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fér bele a barátságba az, hogy a hülyéskedés keretei közt megfogja a fenekem a haverom? Kétszer is. Hatalmas nőcsábász, de a meleg témát mindig felhozza és rasszistának (? ) tart, amiért nem kedvelem a melegeket.
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 15:03
71/76 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy csak akkor öleld meg ilyenkor, ha eddig is ölelkeztetek, különben ezzel is hitegeted.
72/76 A kérdező kommentje:
Nem fogom megölelni többet... nem akarok hitegetni... legszívesebben megtettem volna, de nem lehet
2013. okt. 4. 16:34
73/76 anonim válasza:
Szerintem ez a hitegetős dolog hülyeség... nem kell visszatartani az érzéseidet, ha úgyérzed megölelnéd akkor öleld meg! Azt már tisztáztátok, hogy csak barátok vagytok nem? akkormeg nem fogja félreérteni. Nem tudom mennyire tabu ez a téma köztetek, de szerintem beszélhetnétek erről és mondhatnád neki hogy ismerkedjen más pasikkal.
74/76 anonim válasza:
Nem azért, de a srác nem olyannak tűnik, aki ért a szép szóból. Eddig is úgy volt, hogy barátok, amíg fogdosta és cuncizta.
75/76 anonim válasza:
Lehet, de akkor még nem lehetett bent bitos hogy a kérdező hogy áll a dologhoz; egyikőjük sem tudhatta hogy a másik hetero, homo vagy bi, szerintem azért is csinálta ezeket a dolgokat hogy a reakciókból informálódjon... most hogy tisztázták azért nem ugyanaz a helyzet!
76/76 anonim válasza:
Ilyenkor inkább kérdezni kellene, vagy meleg ismerősöket felhozni a beszélgetésben, de a kérdező részéről sem volt célszerű nem szólni érte, nehogy megbántsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!